|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
e ovako, toplo bih preporucio
kapsel typ: kondenser ^^ mikrofon je inace handmade i kosta nekih 1700 eura. Mogu samo da kazem da mi se mnogo vise svidja kako zvuci ovaj mic od U87 npr. iako sam na u87 snimao svoj prvi album. frequenzgang: 10 Hz - 20 kHz richtcharakteristik: kugel-niere-acht mit zwischenpositionen (9 positionen) maximaler pegel : 145dB grundrauschen spl din/iec 651: 10dB-A rausch-spannungsabstand nach din/iec 651: 81 dB Na ovom mikrofonu mozete snimati kako vocale tako i instrumente...ukoliko ima zainteresovanih, mogu vam poslati kontakt detalje lika koji ga pravi (lik koji radi do 150 mastera svih zanrova godisnje). CharterOak SA538 sam samo cuo kako zvuci, nisam imao prilike da ga testiram u svom studiju nazalost ali imate sigurno nekih CharterOak SA538 testova na netu pa poslusajte. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona part 2 | Bitch | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 23-05-2009 09:16 AM |
Test 7 Mikrofona | Manley | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 122 | 03-05-2009 10:27 AM |
test mikrofona, srednja klasa, velike membrane | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 06-01-2008 10:29 PM |