|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
@Fikus Koliko kosta efi-x i gde ima da se kupi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
@ Dexxy
kosta oko 160e, mozda nesto vise, ali mislim da nema u Srbiji da se kupi... tako da bi morao da narucujes iz inostranstva, pogledaj na sajtu EFi-X... ja imam ponudu od decka koji je to tako nabavio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Cemu sluzi taj efi-x za boot, povecava memoriju ploce, biosa...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ne povecava nista, vec samo omogucava da na 1 kompu imas i mac i pc... ne znam sad u detalje sta radi... imas na sajtu njihovom kompatibilnost hardvera... verovatno ima i da se naruci... pogledaj na youtube, sigurno ima korisnih klipova...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pa to radi i bez toga...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ja mislim da on omogucava da instaliras originalni os x, a ne neku od verzija za hackintosh. Znaci simulira mac-ov bios, tacnije on nema bios nego efi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]()
Da, ali ima jedna veoma bitna stvar. EFiX samo olaksava proces instalacije tako da sa njim ne dobijas nikakve posebne mogucnosti. Pritom EFiX je baziran na prakticno ukradenom besplatnom kodu (procitaj malo vise o Chameleon bootloaderu koji radi manje-vise istu stvar). Ako su te komponente koje uzimas kompatibilne sa EFiX-om, onda su kompatibilne i sa Chameleonom i "free" nacinima instalacije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
banned
|
![]()
Za te pare, bolje kupi polovan Mac. Ako se bavis muzikom, ne postoji bolja investicija. Ustedeces vreme, a dobices to sto si trazio. Mada bolje prvo probaj kako to sve izgleda, da vidis da li ti mac os kao platforma odgovara.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koliko $ vredi RUMSKI | Dexxy | Pricaonica | 0 | 26-05-2009 12:02 AM |
Uad I Koliko Vredi | djivan | DSP forum | 10 | 24-05-2006 11:31 PM |