|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Tra?i se:
Ok. Let the music begin!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
znam da nije nit vokalno nit pop, nit neshto preterano novo, nit veselo, nit dobro
![]() ![]() www.myspace.com/thespeakerz poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Imam preko 500 pjesama za preslu?ati. Vjeruj mi, nije ovo lak posao. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
uhhh.. pa ne znam shta da ti kazem... sve su mi drage..
![]() favorit vecine: rock fumes je valjda najpitkija (iako je i najmatorija) sudeci po kritikama raznovrsnih ljudi.. i ima kao neku atmosferu.. samo ovo je neka kracena verzija i ne dovrshena.. Favorit iskusnijih: omega bi se tebi mozda chak i najvishe svidela.. ima orkestarskih deonica (ceo kraj, ako stignesh dotle), i neku mozda malo mrachniju i depresivniju atmosferu... tvrdji ritam itd.. sound revolution.. pa ne znam, mozesh i da preskochish.. semplovani govori jfk, martin luter kinga i nekih filmova iz arhiva... james brown funky drummer ritam, ali bzvz mi je pesma sada jbg.. mada nekima se i svidja.. :/ the blue planet - najteatralnija od svih nakachenih ovde.. slao sam ti davno, svidelo ti se.. rekla si da je bash kao muzika za film.. ![]() ![]() swiss knife.. zanimljiva stvar.. pochinje kao neka disco stvar, prelazi u neki kao ska ili reggae shta li je, i zavrshava se na dnb-u, ali komercijalnijem dnb-u.. pitka i vesela pre svega.. ![]() the speakerz rise, hc pesma.. sa elementima breakbeata.. dosta tvrdih (hmm hard rock?) gitara sa dosta elektro tripova.. ali opet sa nekim opushtenijim i prijatnijim prelazima.. uhhh.. nemam pojma moj favorit: return of the speakerz - funk/rock, sa jazzy harmonijama i elektro tripovima... wwIII preskochi, osim ako jurish hardkor dnb/breakbeat/elektro.. a to ti ne treba hahaha.. dakle, iz ovoga nishta nisi mogla zakljuchiti jel? ![]() ![]() uglavnom, obrati paznju na rock fumes (glas vecine), omega (atmosfera), the blue planet (tebi se svidela davno), swiss knife (vesela i pitka) i the return of the speakerz.. (i the speakerz rise ako trazish hc) ![]() eto, dao sam sve od sebe i opet ti nisam odgovorio na pitanje.. ![]() Last edited by HeatMan; 13-09-2009 at 10:23 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Cao,
Moj link je http://www.myspace.com/mirkomoviemusic Pesme koje bih voleo da cujes su : more than life,faster,In the game,Dream i Rhodes. Malo myspace mp3 rusi kvalitet,ali mislim da to i sama znas ! Pozdrav ,i hvala na ovakvoj prilici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Pozdrav, evo linka http://www.myspace.com/onlinesnimanje , mo?da se uklapaju u koncepciju:Journey,Fly,Intermezzo.... stvari su vi?e kao easy listening podloge-instrumentali.
U svakom slučaju sretno preslu?avanje.
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||