|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Naime, igrao sam se bio sa musical mode-om i njegovim stretchom i sad sve sto otvorim on otvara u musical mode-u...
Onda sam isao u preferences i namestio Default Track Time Type - Time Linear, ali opet otvara musical mode, i strasno me nervira, ne znam sta da radim, dal da reinstaliram Nuendo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Samo kad udjes u wave editor (ili kako god da se zove ono kad kliknes 2 puta na wav traku) iskljucis ikonicu sa nacrtanom notom (gore, skroz desno)
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ma uradim ja to, ali me nervira sto se po defaultu otvara u musical mode-u, i svaki put mora da klikcem na tu ikonicu...I to ga strecuje nesto bolesno tipa, sabije file jedno 5-6 puta brze, tako da kad pustis play nista se ni ne cuje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Aha, on ti po defaultu otvara tako? Zabudal je neki onda... Nisam dobro procitao tvoj post ocigledno
![]() Mada mene to ne bi nerviralo nesto mnogo ![]() Probaj kad otvoris preferences da stavis sve na 'default' prije nego uninstaliras nuendo, mozda pomogne. Pozz
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
sve to uradio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nuendo 3.2 Video problem | MHz | Audio Software | 2 | 17-09-2009 04:22 PM |
Problem s NUENDO Key Editor-om | Ligaya | Audio Software | 1 | 21-06-2009 06:02 PM |
CUBASE SX 2 i Nuendo Problem | MACI | Audio Software | 4 | 10-02-2004 06:57 AM |