|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
opet problem sa formulisanjem naslova ...
![]() Naime, da li neko zna neki jeftiniji model tastature kojoj tipke svetle u mraku ( obicno radim nocu sa pogasenim svetlima i kad treba nesto da ispisem , ne vidim tipke ( tastatura mi je crna ) ... Verovatno nije wireless ali to mi nije problem. Ovde mi nude neke za 80 € ali mi se cini da je to preskupo i da sigurno ima modela od oko 30 € ... probao sam na netu da trazim ali sam nalazio samo na neke logitechove koje su tu oko 80 € ... Ima li neko neku preporuku ? hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
ZNam da je moj kum uzeo neku koja svetli u mraku za neke jeftine pare tipa 2 000 i to jos mozes da menjas boje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
e super ... ajd pa javi...
hvala unapred jos neko zna nesto ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
@ Kejkz
Hvala za Saitek, nisu previse skupi ali me sa slanjem dodju oko 45-50 € ... Pronjuskacu da li to neko ovde na ostrvu radi... @ Big Bockie Hvala, ta se zove OCZ Alchemy Illuminati ![]() ako jos neko trazi , ovako izgleda : http://www.ocztechnology.com/product...inati_keyboard cu njuskam i nju ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Njuskao sam dosta i na kraju se odlucio da odbacim ceo koncept
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
tastatura umesto midi klavijature | buzUki | Audio Software | 3 | 24-11-2006 10:02 AM |