|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
...
Elvis J. Kurtović - Sta da radi insan (kad ostane sam) Sjedili su na ... nasoj staroj klupi Djevojka je licila na tebe Htio sam da im pridjem I da im kazem Bjez' te djeco Dok je josh vrijeme I uvijek kada ... tuda prodjem Mene dusa tako divlje zaboli Ona zna shto razum nece Uzalud voli Uvijek kad poletish nebu Neshto snazno vrati te na zemlju Ne bilo vam to bash prema volji Prava ljubav nigdje ne postoji Znam ... ja to dobro znam Shta da radi insan kad ostane sam Isao sam tako ... dalje parkom Jedno dijete viknu moj je tata Okrenuh se, al osjetih odmah Stranac da sam Uvijek kad poletish nebu Neshto snazno vrati te na zemlju Ne bilo vam to bash prema volji Prava ljubav nigdje ne postoji Znam ... ja to dobro znam Shta da radi insan kad ostane sam Ja josh cuvam sva ... tvoja pisma I ponekad tako ja bezveze placem Al' nadu nikada ne gubim Srescemo se ... Opet cemo ici k' nebu Nikad vishe sletjeti na zemlju I kad covjek najvise se boji Prava ljubav mora da postoji Znam ... ja to dobro znam Shta da radi insan kad ostane sam
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Na?i (va?i) textovi | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 123 | 22-11-2013 04:03 PM |