|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima i molba za pomoc
od nedavno imam uredjaj iz naslova i poceli su ogromni problemi. da skratim: imam tri otvorena ulazna signala: kurzweil na prva dva ; mic na trecem. imam midi kanal bubnjeva koji svira latigo plug. imam midi basa koji svira kurz i na kraju kad pokusam snimiti mic svakih nekoliko sekundi nicim izazvani svi ulazi odu do clipa, sto na traci koju snimam pravi pravi show. sve sto znam sam probao. pa i sto znaju ljudi oko mene, medjutim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Koji sekvencer ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Mozda si ovo sve uradio,al eto,da kazem sta je redovna procedura ako "upu'stvo" ne pomaze...
1. proveri da li je veza na USB 2.0 ili je pak 1 ,sto nije ok... 2.Otkaci sve drugo sa USB-a,ostali uredjaji tipa stampac,mis,tastature i sl,sve prebaci na druge vrste portova (ps2,serial,e.t.c.),rastereti totalno USB... 3. Proveri sa ozbiljnim napajanjem na ploci,jeftina napajanja,losa struja na USB i pored toga da li sprava ima ispravljac ili ne... 4. posalji mail na m-audio sajt... 5. Obrati se distributeru od kojeg si legalno nabavio uredjaj! Duzan je da ti pomogne...! 6. Ako ti ga je doneo "striko iz Njemacku"... ...lepo ce da izgleda u racku-u.... ![]()
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Hvala puno! rijeseno! vise cinioca prdstavljaju big problem: struja, virusi sumljivi plugini!!!!
u svakom slucaju rijeseno. sekvencer je nuendo. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Fast Track Ultra | slomaks | Computer Hardware | 7 | 03-11-2008 09:04 PM |