|
|||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
Quote:
I da... najjace opravdanje za veliko razocarenje koje sam ikada cuo, u vezi Madoninog koncerta, je "Da, pa grozno peva... ali znas li kako izgleda za svoje godine i kako igra?!?!?!" Pa dati najmanje 50 evra da bi gledao zilavu babu kako igra... bolje otici na neko takmicenje u plesu, em piletina, em sigurno bolje igraju, em dzabe ![]() Jedino sto priznajem su bina i organizacija... to treba videti! I mislim da je krajnje vreme da prestanemo da se lozimo na sve sa zapada i da svako njihovo govno podizemo na pijedestal... nije sve sa zapada WOW, ali smo mi izgleda toliko iskompleksirani i zeljni svega da nama jeste... Fore tipa, Britni i Madonna su ok i to je urbano i kul, a Seka, Brena i Ceca su seljanke, primitivne, dekoltirane i kurve, ne priznajem. Jedina razlika je u velicini trzista i samim tim i u zaradi. A ni o pedigreu doticnih zapadnih "Karleusa" ne bih mnogo... ovde su neke pevaljke oznacene da su bile sa kriminalcima, da ih je "probio" neki istaknuti harmonikas, itd. i to je kao lose, ali pogledajte malo o npr. bas Madoni, sta je radila i kako je dosla do ovoga gde je... za mene nema razlike... isto sranje. Sve je to trash- skuplji ili jeftiniji, domaci ili strani... |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Pro Member
|
Quote:
jedino sto se svirka zavrsila evakuacijom jer je neko pustio buvu da je postavljena bomba
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|