|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Moderator
|
![]()
Kod mene 9ica čeka u kutiji.......barem jo? par mjeseci......
![]() G
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Member
|
![]()
Evo sam se zakacio na Logic 9 ali nemogu provaliti upravljanje sa panoramama na sendu pa ako ima neko voljan da pojasni. Dakle da mogu isti send dodjeljivati trakama na razlicite panorame. Citao sam help, ima post pan opcija ali opet to nije to
![]()
![]() |
#43 |
Member
|
![]()
Ne znam pa moram da pitam, da li logic radi na PC-u, ili radi samo na macu???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]()
Hm, imam par projekata koji pojedu skoro 2.3giga rama, al' mi se ovo nije javilo nikad?
Jesi li instalirao SnowLeopard? Sve mi se cini da "ocekuju" da su svi presli na 64bita pa su se "opustili" po pitanju mem. menagmenta... Vidim da po formu malo, malo pa naglase tuznim tonom "cekajuci 9.01" i sl. Mada meni za sad stvarno radi bez greske (osim onog shuma ali to nije bilo do logic-a) |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
banned
|
![]()
Instaliras Mac OS X verziju prilagodjenu PC kompjuterima, to je, ako ne znas, operativni sistem za Apple Mac kompjutere, prvo je nadjes na netu, torentima ili slicnome, onda pokusas da je instaliras na PC ( ne mora znaciti da ces uspeti iz prve, ili uopste) a onda se snadjes lako i za Logic. Evo ti sajt pa se snadji sam, ako znas engleski, nece ti biti tesko.
Last edited by kejkz; 26-08-2009 at 12:55 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|