|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
mod?rateur analogue
|
![]()
hahaha i ja kažem, još ne mogu vjerovat ni sam.. stize u zagreb 23-eg..
da znaš da sam baš na tebe mislio kad sam ga kupovao. reko ... sad mi vise Miloš neće moć reć da mi "nešto fali" u studiju .. ![]() ![]() ![]() ne brini, ne ide SH2 nigdje. ovo je starija verzija minimooga, iz sedamdesetih, i poprilično različito zvuči od SH2. toplije, mekše.. misli: wish you were here intro.. i sl.. noviji minimoog iz 78 - 81, sto ce potrvrdit i kolega droginator (koji ga ima), ima nekih dodirnih točaka sa SH-2. to smo obojica primjetili. agresivniji su. ali ipak su im filteri puno drugačiji po karakteru. roland je diodni ladder, a moog je tranzistorski ladder.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
ima se, moze se...
ja bi jedan miniplug...ne plug..nego pluug...kao sprava za oranje.. šalu na stranu...sretan bio , cluster! mugiša je ipak mugiša! Last edited by balthazaar; 20-08-2009 at 04:27 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pa fali, fali... EMS Synthi AKS, Roland System 100 (oprosticemo ti ako ne budes uzeo dodatne speakere i mixer, ali sekvencer moras ! ![]() Salim se naravno- nema vise potrebe da ulazes u sintice, samo ti treba jedan stari MCI desk i Otari ili Studer i to je zvuk koji si uvek zeleo jer grehota je to usnimavati u DAW ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Cestitke!!!
![]() Divno je kad ispunis decacki san! ![]() Nisam "preterani i po svaku cenu" ljubitelj "starina", ali (koliko se moze primetiti) ovakav komad vredi posedovati... Meni je ,vec neko vreme, u izgledu jedan solidan Rev D komad, mozda se usudim "uclaniti" u klub... ![]()
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Pa bacao sam i ja para na one PhoneSex operatorke dok
nisam jednog dana uzivo probao...taka ti je razlika u tome...
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
čestitke!
jedno pitanje-probao sam svirati voyagera i phatty-a i solidno je to ali obrada je katastrofa(osjećaj potova i sama plastika!) kakvi su stari modeli ?to se toga tiće,a i kako s dijelovima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
pozz drugari...
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stigo Minimoog OS!!! | gregor z | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-11-2008 12:42 PM |
Restauracija MINIMOOG-A | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 26-06-2007 02:24 PM |
Moog Minimoog VS Arturia Minimoog & Minimosta | Gianfranco | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 25 | 29-09-2006 12:48 PM |