|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#25 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ma bre... svako od nas je kojesta video i cuo u zivotu pa nije sve za savet... realno.... I upravo je problem u ovoj "mutnoj vodi" naci put kojim ces ici... upravo zato sto "sve moze" i "sve je moguce" i "sve radi" a guerilla produkcija nice na sve strane... i negde se mora podvuci crta i reci gde nesto radi a gde ne.. i ako ne radi u 90% slucajeva.. onaj jedan ili dva gde radi dobro nije dovoljno za trosenje novaca i trcanje u radnju... samim tim nije ni za savet. Mozda sam ja lud i glup ali definitivno savet dozivljavam kao nesto sto treba da uradim a da ne pogresim preterano,... ALI ako mi neko savetuje nesto sto je rizicno a jos pri tom kaze da to radi kod Pere, a ne kaze da je zaboravio da to nije nikako radilo kod poprilicne vecine drugih, a da pri tom nisu bili krivi vlasnici tih sistema nego savetodavci... sta cemo ondaK? ![]() Seti se da bez obzira na moje iskustvo... kakvo god da je... ja te stvari posmatram iz drugog ugla i sasvim je logicno da se to ne poklapa sa pogledom iz tvog ugla.. sa korisnickog pristupa... jer ja NISAM korisnik nego dizajner... a vi cete ionako nastaviti da vecinom monitore kupujete i birate kao usisvace i televizore... na pricu i bez slusanja ili bolje, miksanja... sto je osnovna poenta ovog threada.. ako i stotina drugih sa slicnom tematikom... savetovanje nekom koji monitor da kupi... a monitor je kao cetkica za zube... vrlo individualan i ono sto odgovara jednom ne odgovara drugom ... tako da su sva pitanja irelevantna... ali dobro... imamo slobodnog vremena za piskaranje pa eto.... ![]() ![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Adam S3X-H | lesha | Recenzije | 14 | 19-11-2009 09:45 AM |
ADAM A7 ili ??? | GERAG | Monitoring | 73 | 27-11-2008 03:44 PM |
:: Adam A5 :: | lesha | Monitoring | 6 | 28-05-2008 10:45 AM |
ADAM S3a | roginator | Monitoring | 18 | 19-06-2007 02:57 PM |