Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 20-08-2009, 11:18 PM   #71
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?!

eto kada će doći kraj!!!

kad bolje skočite!!!

prvo skoči, pa reci hip hop!
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2009, 11:22 PM   #72
zlobisha
Senior Member

zlobisha's Avatar

Quote:
Originally Posted by ugljesa View Post
Pa da,i to sto kazes . .Jojj dace Bog da za koji godinu dobijem bolju i profi opremu pa da uzmem nekog klinca sa ulice i da ga napravim zvezdom
pa cemo onda da pariramo..

Bice u fazonu Puff Daddy/Biggie Smalls
Koliko bre ti ima? godina?

@Balti:
To ?to priča? nema veze sa vezom i ti to zna?.
Postoji medijski monopol, i manjak izdavačkih kuća koje rade svoj posao.

Zamoliću Leshu ili Oggy-a da budu ne?ni...

http://www.myspace.com/igorsimic
zlobisha is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2009, 11:32 PM   #73
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Quote:
Originally Posted by zlobisha View Post
Koliko bre ti imaš godina?

@Balti:
To što pričaš nema veze sa vezom i ti to znaš.
Postoji medijski monopol, i manjak izdavačkih kuća koje rade svoj posao.

Zamoliću Leshu ili Oggy-a da budu nežni...
Brate, znam ja sve to...ALI! Prosto se čovjek mora pomiriti sa tim kako je, a tako je kako jeste! Činjenica je da dovoljno velika većina ljudi voli i želi da sluša tu muziku...na osnovu toga se profilišu i mediji i izdavačke kuće...Niko nikom ništa ne nameče! Pogotovo ne danas kad imaš toooliko tv i radio stanica...a, da ne pominjem internet...Znači, nikako ne može biti istina da izbor ne postoji...
Old 20-08-2009, 11:41 PM   #74
ugljesa
Senior Member

ugljesa's Avatar

Quote:
Originally Posted by zlobisha View Post
Koliko bre ti ima? godina?
U USA kada uzmes pod okriljem nekoga i on postigne uspes to se sve automatski racuna i za tebe da si postigao uspeh..
na to sam mislio
ugljesa is offline   Reply With Quote
Old 21-08-2009, 12:21 AM   #75
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

pa eto primer jedan u hrvatsko je na tv stalno bila samo njihova zabavna muzika, narodnjaka ni za leka kao ni dan danas.. i sta se desi? danas cela hrvatska slusa narodnjake, kako? gde bila reklama?? ....
branoy is offline   Reply With Quote
Old 21-08-2009, 12:42 AM   #76
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by quake View Post
...vidim da ti bas volis te narodnjake,jel to zato sto ni uz jednu drugu muziku ne mozes da se veselis ili....
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 21-08-2009, 01:05 AM   #77
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
Brate, znam ja sve to...ALI! Prosto se čovjek mora pomiriti sa tim kako je, a tako je kako jeste! Činjenica je da dovoljno velika većina ljudi voli i želi da sluša tu muziku...na osnovu toga se profilišu i mediji i izdavačke kuće...Niko nikom ništa ne nameče! Pogotovo ne danas kad imaš toooliko tv i radio stanica...a, da ne pominjem internet...Znači, nikako ne može biti istina da izbor ne postoji...
Balti, skapiraj da ljude "razmisljanju" uchi televizor, ljudima ukus (kakav god, ne samo muzichki) kroji televizor, chime ce dupe obrisati gledaju na televizoru... Narod je jedno veliko krdo ovaca (izvinjavam se ovcama jer ipak ste korisnije od 99 % ljudi ovoj planeti ) s kojim se da vrlo lako manipulisati, i tako je bilo od davnina, mnogo pre televizora... Nema pojma narod sta zeli i hoce i sta voli, njemu je najlepse da neko drugi za njega razmislja, lakse je tako, pun mu je k#r*c i posla koji mora da radi da bi kupio kobasicu i lukac, pa sad jos mora i da se razume u nesto chega nema na televiziji... Suvise je to komplikovano za tu celu armiju teletabis androida koji chine tu nesretnu vecinu na ovoj planeti (da, da, chitaoche, nije to samo ovde kod nas )... I onda dolazimo do te famozne, vishe puta prochitane "teoreme" ili "iluzije" na ovom forumu, da to sto vecina voli, da je to dobro (ma nije valjda)...
Malo OT razmisljanja-demokratija je propast civilizacije, koja je i Rim uspela da sjebe nepovratno... Mogu za kraj samo da citiram jednog od najvecih mislilaca nashega doba, Gospodina Antonija Pushica a.k.a. Ramba Amadeusa: "Glasachki listic koji omogucava svakoj budali da ga ispravno popuni je turbo folk"... Amen

Last edited by silicon science; 21-08-2009 at 01:15 AM.
Old 21-08-2009, 01:26 AM   #78
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Balti, skapiraj da ljude "razmisljanju" uchi televizor, ljudima ukus (kakav god, ne samo muzichki) kroji televizor, chime ce dupe obrisati gledaju na televizoru... Narod je jedno veliko krdo ovaca (izvinjavam se ovcama jer ipak ste korisnije od 99 % ljudi ovoj planeti ) s kojim se da vrlo lako manipulisati, i tako je bilo od davnina, mnogo pre televizora... Nema pojma narod sta zeli i hoce i sta voli, njemu je najlepse da neko drugi za njega razmislja, lakse je tako, pun mu je k#r*c i posla koji mora da radi da bi kupio kobasicu i lukac, pa sad jos mora i da se razume u nesto chega nema na televiziji... Suvise je to komplikovano za tu celu armiju teletabis androida koji chine tu nesretnu vecinu na ovoj planeti (da, da, chitaoche, nije to samo ovde kod nas )... I onda dolazimo do te famozne, vishe puta prochitane "teoreme" ili "iluzije" na ovom forumu, da to sto vecina voli, da je to dobro (ma nije valjda)...
Pa,ja ne ka?em da je dobro...ja sam samo konstavo kako je!...A, vi?e nego sasvim ću se slo?iti da tako nipo?to nije samo ovdje! Svuda postoji laka hopa-cupa --- zabavna muzika !? Tako da pitanje "kad će gradnu doći kraj?" zvuči kao - "kad ćemo promijeniti svijet?" Zar ne?....a ovo ?to priča?...pa nije ba? tako prosto...eto, većina ljudi će prebaciti kanal kad se emituje snimak nekog d?ez koncerta, bez ikakve prislile da to uradi...
Old 21-08-2009, 01:33 AM   #79
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
Pa,ja ne kažem da je dobro...ja sam samo konstavo kako je!...A, više nego sasvim ću se složiti da tako nipošto nije samo ovdje! Svuda postoji laka hopa-cupa --- zabavna muzika !? Tako da pitanje "kad će gradnu doći kraj?" zvuči kao - "kad ćemo promijeniti svijet?" Zar ne?....a ovo što pričaš...pa nije baš tako prosto...eto, većina ljudi će prebaciti kanal kad se emituje snimak nekog džez koncerta, bez ikakve prislile da to uradi...
Mislim da nam nema pomoci... Zamisljam Grand za 10 godina instituciju kao u filmu "Brazil"... Information retrieval Ko kaze nesto protiv Granda ima da ide na "ispiranje"..
Old 21-08-2009, 01:40 AM   #80
quake
Banned

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
quake, jer bitan ton???? pa to nema veze sa vezom.. ako mislis na zvuk??
pesma moze razvalit drzavu ako je dobra da je snimita u home studio i na pc mixana, a isto tako moze bit snimita u london studio i da je nema nigde.. setite se zdravka colic album.. eto mixano u londonu, sve ono extra, a iskreno kad sam cuo nista posebno, tj previse smixano.. i nakon mesec dana posle tog albuma morao je snimiti moj dragane lalala pesmu ovde koja je rasturila da mu izvuce album.. eto ako vi samo furate ton i ako mislite da je do tona sve... Ko da mi svi ne bi voleli da imamo london studio pa da mix zvuci ali koliko radis toliko imas.. mada ako zelite pare radite komercialu ako zelite nesto drugo sutite i udrite po svom i bude umetnici na svoj nacin! ja se trudim radit grand fazon.. i cackam mixeve par godina po celu dan i noc i to je vrlo tezak posao ne bitno kakva je muzika znate sta znaci mixanje i frekvencije.... i na kraju tog tona.. izadji u grad i stavi 2 pesme jednu smixanu u naj studiu i jednu u home onako isto koliko mozes naj.. i videce te da ce presuditi pesma od prolaznika i ispitanika a ne ton.. ljudi u ton nemaju veze.. to je zalosno ali istinito. .sta seljak zna sta je ton.. nist..!
...ma ja sam asocirao "Kristinu"....znas valjda ono "serem vam se u ton film"...a ti se raspisao....stvarno jebes Grand,ajd da pricamo nesto konstruktivno, od ove price nema vajde.....
quake is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)

Posting Rules