|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
oooou jeeeaaaah
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Jeste jeste, slazem se, ali je veci problem sto danas ljudi u poprilicnoj meri, zahvaljujuci pogresnoj upotrebi kompjutera, NE ZNAJU DA SVIRAJU!!! Cast naravno MANJINI koja to zna, ali zato i jeste manjina. Odavno sam vec pricao i kucao i svima dosadio, da NE TREBA SVAKO KO STIGNE DA SE BAVI MUZIKOM, vec samo zaista mali broj veoma talentovanih, posvecenih i relativno obrazovanih ljudi, ali ni ranije, a ni sada niko me nije ozbiljno shvatao, nego su me cak i "pljuvali" povodom mojih izjava, tako da sam u velikoj meri odustao od soljenja pameti, jer me prilicno neopravdano smatraju za matorog "mrsomuda" - mada (ne hvalim se, to mrzim) umem da sviram prilicno dobro, imam i neki sluh, a i ponesto znam o muzici, sto se izgleda danas nimalo ne ceni i ne postuje...Sta je tu je, moram da se prilagodim vecini i bolje da cutim, ali ponekad ne mogu da izdrzim a da se ne pros...m.
Pozdravi i najlepse zelje svima! P.S. ljudi, platite za neki soft ponekad, koristice i onim mucenicima koji ga prave, a i svima vama dugorocno gledano, verujte mi, evo ja porucio "Pianoteq"...
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
Cao,
imam Voce Spin Rotating Speaker Simulator na prodaju. Firma Voce je jako poznata po autenticnosti Hammond-Leslie zvuka. Ako te interesuje, moj broj je 064 3204947. Cena je 200 eur. Goran (BG-Julino Brdo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Ja takodjer prodajem solton leslie turbo cabinet 150w (trosistem).
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |