|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Kurzweil SP88 X
http://www.kurzweilmusicsystems.com/...php?product=51 Da li neko ima iskustva ... licno svirao, testirao ..? Trenutno imam "novation 49SL" zadovoljan sam, ali mi treba nesto snaznije u svakom smislu. Nesto sto stvarno daje osijecaj klavira. Ima te li predlog sta bi bilo bolje od ovoga, do 700eura? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Jel mislis na Yamaha s90 ili S90ES ili X ..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
S90 je dobra stvar ali bez semplera.
Ukoliko te interesuje te?a tipka i jo? sempler,ja povoljno prodajem kurzweil K2500 u odličnom stanju,a u blizini sam tebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Sta bi znacilo povoljno, preciznije? Koliko ? Kazes da si blizu, odakle si ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Dati ću ga za 1600KM sa originalnim tvrdim koferom.
Hitno je iz razloga ?to krajem ovog mjeseca idem za Njemačku. Nalazim se u Srebreniku (grad izmedju Tuzle i Ora?ja). Ukoliko si ozbiljno zainteresovan javi se na mail fsmajlovic@yahoo.com ili na tel. 061 705 232 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Da li je neko Kurzweil SP- seriju koristio u studiju kao audio. Poznato mi je MIDI i USB ali me zanima kako se ponasa audio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kurzweil PC1 SE | Goran B | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 26-11-2009 09:31 AM |
Kurzweil PC3 DEMO! | MHz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 12-12-2007 10:41 AM |