|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, pomoc, imam problem.... a treba ga hitno resiti.
Nuendo mi na masteru meri nivo koji je znnnatno nizi od onoga sto pokazuje RME analizator (Digichek)..... Ostali programi (Wavelab, winamp ![]() To mi se pojavilo poslednjih par dana iz nepoznatog razloga i oni mixevi koji su u Nuendu ranije radjeni sad imaju nenormalno velik nivo i distorziraju iako master nuenda to nepokazuje..... a opet, kad uradim export sada, wav bude jaako tih (bar 6dB su peak-ovi nizi) ![]() Totalno sam zbunjen ![]()
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
jedino da si podigao gain na rme kanalu koji slusas i meris, nista mi drugo ne pada na pamet, posto sam nuendo se ne petlja sa gainovima... odnosno, koliko je tamo jako, toliko je jak eksport. Vidi i da slucajno nisi napravio neki fidbek lup, mada mislim da bi to odmah provalio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Proveri da ti neki plugin ne pravi zajeb, ako imas nesto na master kanalu.
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Hmmm... Da nije pojeban panning law, pa smanjuje mono u mixu...? Mada 6db je ogromna vrednost...hmmm...
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Problem ti je u Connections...
Pregledaj Control Room, jer se desava da Steinberg udupla konekcije i master pokazuje sve normalno, ali se cuje da je signal pojacan pa samim tim i distorzira, dakle vidi kako si namestio Studio settings, ili kako se to vec zove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Disable-uj Control Room u VST connections{ F4 - obično} (upravo što ti je i Kravadinka rekao),pa vidi onda kako ti se ponaša...imao sam identičan problem poodavno kad sam sa N2 presao na N3....nivo u slušanju nenormalan(čitaj:bolna distorzija),a vizuelno sve o.k.
poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Prvo, hvala svima koji su se javili
![]() @Kejkz nemam nikakve gain varijante ni na RMeu..... Wavelab ulazi u isti kanal i radi normalno @Oggy Nemam ni plug-inse na masterkanalu.... stavljao sam samo neke limitere da ocitam nivo na masteru, pokazuju isto kao i nuendo... Takodje, proverio sam i panning law (-3dB je i u Nuendu i Rme-u) Gledao sam i u VST conect. .... ali cu jos malo detaljnije obrati paznju na contr. room..... nadam se da je to ![]() Jedina dobra stvar je sto sam tragajuci za resenjem problema, nasao da rme analizator podrzava K12, K14 i K20 standarde, sto nisam znao ranije da ima ![]()
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
U pravu ste... jeste control room
![]() ![]() Koja glupost HvaLAAA!!!!
![]() |
#9 |
banned
|
![]()
odlicno! Control room van softvera je ipak bolje resenje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Apsolutno.... navikao sam na RME total mix i bukvalno sve radim sa njim.... iz nuenda idu samo 2 outa i to je to
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nuendo problem.help | Jan | Audio Software | 4 | 12-09-2009 12:43 AM |
Nuendo 3 - problem sa VSTi | sasa.ivkovic | Audio Software | 12 | 17-08-2007 02:29 AM |
CUBASE SX 2 i Nuendo Problem | MACI | Audio Software | 4 | 10-02-2004 06:57 AM |