|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |||
|
Pro Member
|
Quote:
Nije mi samo jasno ovo "ultra glasno" ? Quote:
Quote:
kik,snare,kik,snare... posto je ipak nekako "standardno" odsvirano (sto uopste ne znaci da mislim da je lose, naprotiv!) pa mi licno takav ritam bode usi nekako. Ne radi mi zajedno sa solom da ga malo ozivi... just my 2 c. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Otpanjis slusanje tako da imas utisak da si na koncertu i onda se simulacija gitare, tj. Pod, ponasa kao "gitara u pojacalo". Dobije malo prljavstine, feedbacka, pocinju da izlaze neki harmonici...
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
Ok, al' to je samo nivo tvog slusanja? Ili ja nesto nisam razumeo?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
Tako je... I nivo slusanja koji utice na magnete gitare, kao i kada koristis pojacalo uzivo, na primer
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
Mozda bih HiHat mogao nazvati neispravnim, previse je ostar i jak i pored toga sto po meni on treba biti prilicno napred...
Osim toga sve je pristojno i na svom mestu, ali bezivotno i sterilno u produkcijskom smislu, takodje hat-ovima fali protivteza na levoj strani za moj pojam, solo je skoro pa bezidejan i ne unosi nista novo na ovu jednostavnu harmoniju, ali opet sve to je stvar licnog misljenja i afiniteta, pa bih rekao da je snimak osim hat-ova korektan, ako se neces naljutiti...
Last edited by kravadinka; 12-08-2009 at 03:26 PM. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Ma sto bih se ljutio. Snimak je tacno onakav kakav sam ja zeleo da bude, sa blagim izuzetkom tempa, sto je Vrac primetio, ali to sam vec obrazlozio. Sve ostalo potpisujem i stojim iza toga, mada sam snimak okacio samo iz razloga da malo promovisem Jovana, a ne sebe
|
|
|
#7 |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
Iskreno, ovde je u vezi tehnickog dela sve na svom mestu, a ko hoce da trazi nacice nesto sigurno, mada ne vidim poentu... a sto se ostalog tice, solo je i meni ljigav i decko cudno izgovara, hoce neki fazon u pevanju da izvede, pa zvuci malo diletantski... npr. "...tebe... sebe" u refrenu... meni to para usi
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|