|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 |
Administrator
|
![]()
Ploce, kao i sve u zivotu se ne mogu procjenjivati da li su dobre ili ne na papiru (po specifikaciji)...
npr ASUS P5K-Premium djeluje impresivno na papiru, ali su prve serije stizale sa bagovitim ICH9R (i ne brini se, nece ti to navesti na papiru) npr EP45-UD3 je potpuno (fizicki) identicna sa EP45-UD3R, ima i AHCI mod ali jednostavno ne radi tako dobro pod OSXom A naveo sam vam samo 2 od 10ne primjera u cemu mogu da manjkaju... Isto tako za EP43 ploce ja ne mogu reci da su dobre ili lose za audio dok se ne puste u rad i exploataciju u datom segmentu gdje ce biti koriscene. Mi ih upravo probavamo, pa kada zavrsimo dacemo sud (po svemu sudeci bas ta EP43-DS3 ce biti izbor za ovu novu najavljenu jeftiniju varijantu ruDAW ONE). Last edited by diviner; 07-08-2009 at 12:41 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Odabir sobe | Hepek | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 21-07-2009 04:36 PM |
Odabir opreme.. | DADDY Z | Slobodan Milunović - Boban | 11 | 03-06-2009 11:33 PM |
Pomoc oko maticne.... | alektom | Computer Hardware | 1 | 30-03-2006 12:00 AM |