|
|||||||
| Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#8 | ||||
|
Moderator
|
ma opushteno..
![]() Quote:
ali poshto ne znam kako se inache motaju (prave) magneti, ne znam na shta da obratim paznju (osim na to da chovek ochigledno zna shta radi) hahahQuote:
![]() btw, na otvorenim zicama mora da bude kraci sustain drugachiji zvuk! ako me logika josh uvek sluzi, tachnije.. Quote:
Quote:
![]() btw, jako lepo zvuche ovi bartolini magneti.. vidish, na tjubu snimano live zvuchi bolje nego zvuk koji ja dobijem iz same gitare hahaha.. pa moram da izvlachim maksimum iz procesora ne bih li sredio taj bass.. ![]() raspitivao sam se kod dosta basista o magnetima, (ovo traje vec jedno 6/7 meseci) i iskreno doshlo mi na kraju da se popnem SMV-ovcima na scenu i da ih ne pustim dok mi ne kazu koje magnete da uzmem.. poz Last edited by HeatMan; 06-08-2009 at 09:19 PM. |
||||
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
|
|