|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
jeli taj dbx ok..
jeli sss?umi...? imao sam nekvu skretnicu od dbx polovnu negativni iskustava sam imao da je neko po napajanju brljo pa se vani čula struja na zvučnike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Od FMR i DBX kompresora koje je preporucio Alen nema nista bolje u cenovnom rangu do 250 eura. DBX 166XL radi solidno, bez suma i opravdava ulozen novac bar u varijantama za koje ga ja koristim, a to je live. U studiju imam druge sprave. FMR nisam probao, ali znam ljude koji ga imaju i hvale.
Pozz i srecno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
+1 FMR RNC samo steta sto nije dual channel
![]() ali i dalje mislim da je to ok samo za blagu kompresiju pri usnimavanju, FMR je dosta transparentan, ali ima onaj super nica mod s kojim se valaj igrati, pogotovo kad je BASS u pitanju. kad ga usnimis, ako nemas skuppppppppp kompersor bolje koristiti vintage warmer ili onaj rocket..... pozzzzzzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
jasno za blagu kompresiju odmah na ulazu...
jer ekipa koja se dreći i ne zna pjevati ..u?a?..nemogu savladati te pikove. a ako stavim dalje od mikrofona..zvuče kao u bunaru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
hmmm...
Mozda neki Art? Lepo rade,kvalitetna je izrada... Ako ne to,mozda neki uad 1...? Express 1 je mene izasao sa sve nalogom za brdo sprava manje od 200e... Ako je za studio... A ako bas mora sprava,probaj Art... Mislim sum ti ne gine ali znam da ovo jako lepo radi za tu lowu... Imaju ih u Audio Pro-u... Evo npr njihova spravica Tube Pac,cevni kompresor,ima fantom,fazu,...150-60€ ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 02-08-2009 at 11:37 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|