|
|||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Evo kada si raspolozen za pricu
E to sto se tice festivala da li se radi o festivalu gdje se pustao plejbek ili ziva svirka, posto sam i ja uspio da odem an festival, na kojem je konkurencija bila pravo zestoka. Bendovi iz citave bivse zemlje.(naravno bio je konkurs) banja luka 2008. Demo fest mozda ti je poznato pa da ne gnjavim. www.myspace.com/hepee http://www.myspace.com/rottoband ovo je bend , i naravno ja sam radio i muziku i aranzman, prodkciju, tekstove mala samo pjevla |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
I moram ti reci da bih rado presao na For Foolsee
ali ne mogu da rijesim problem, imam M-audio zvucno a to bi trebalo da radi sa foolsima, međutim meni necee |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Krekovani PT hoce da prave grdne probleme...!
I onda ja lepo nabavio M box mini. To nije M powered nego LE... koliko cujem to je isti k... samo je ovo za digidesign a ne za maudio...sto je opet isti k... Uz njega dodje PT le7.3 i radi do yaya i ne pravi bas nikakav problem! Bocnes usb i udri... za 250tak € i sprava i software oridzidzi... Jos jeftinija varijanta je M box micro i uz njega dolaze PT le ,nema inpute ali ti ni ne treba, ima samo izlaz za sluske ili sta vec hoces posto ima odlican output pa moze i kablicima na neko drugo slusanje.
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 17-07-2009 at 03:22 PM. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Vjerujem da ce to doci uskoro na red
Pa cu da ga kupim.. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Pa zasto kazes krekovan PT? Pa M powered je legitimni Digidesign-ov softver? Mislim ako imas m audio kartu mozes da ga skines legalno sa njihovog sajta ne moras da krekujes nista ? E ja nesto razmisljam o tom PT micro jesi koristio to? Znaci koliko sam ja ukacio on je oko 100/150e i nema nista vec se samo koristi kao dongle da bih pogao da pokrenem PT le a ja uredno koristim moju emu 1820 ? |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
MAO
|
ne možeš. PT radi isključivo sa svojim hardwerom. jebiga.
pičke |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Pa da ali ako imam njihov hardver znaci taj pt micro koji se ukaci u usb port i koristim moju kartu koju vec imam ? Ja sam razumeo da za to i sluzi taj micro mozda sam nesto lose ukacio
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Da da u pravu si upravo sam procitao na njihovom sajtu
"Mbox 2 Micro features analog outputs only. For a Pro Tools LE analog recording solution, check out the Mbox 2 Mini, or another member of the Mbox 2 or 003 families." |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Jeste zgodno to po grupama ali nisam ukacio kako u nuendo
rutujes ( kako se ovo kaze na srpskom?saljes? ) npr. Hoces da kanale ride i crash posaljes u group cinele pa cinele u group bubanj ? Jer ti kanalu mozes da das output za neki group ali grupi ne mozes da das drugi izlaz od izlaza kartice ? barem ne moze u nuendu 3 posto 4 jos nisam probao Sa druge strane u PT je to mnogo lakse posredstvom buseva |
|
|
|
|
|
#10 |
|
MAO
|
može i u nuendu 3
Samo treba prvo napraviti više outputa u VST connections. |
|