Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-07-2009, 05:11 PM   #1
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Default Univerzijada zavaranje

Da li ste gledali zatvaranje?
Mene je odusevila kineska obrada pesme ''Nishka banja'',kao i dj set na kraju,kombinacija drum'n'bassa i trube.Nista revolucionarno jer smo to vec imali prilike da cujemo,ali po meni odlicno odradjeno jer ako je kod mene na tv-u odlicno zvucalo, mora da je uzivo kidalo.
Nisam skontao ko su bili dj-evi i ko je radio tu muziku, da li neko zna?
disco violence is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2009, 06:12 PM   #2
Era
Member

Era's Avatar

Default Re: Univerzijada zavaranje

discomix (matricu) je radio (la) ekipa shakalazoo,moja malenkost je producirala trubacki orkestar Dejana Lazarevica,u hali je bilo vrlo tesko napraviti orkestar da svira uzivo preko Dj -va ,jer je postojao problem sa kasnjenjem zvuka,nadam se da je na TV zvucalo bolje nego u Areni u svakom slucaju hvala ,potrudili smo se !!!
Era is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2009, 06:34 PM   #3
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Svaka cast meni se jako svidelo.Pre godinu dana radio sam obradu Fejata Sejdica-Amazing Gates pa sam se dobro namucio prvo da uhvatim njihov ritam ,a posle da uklopim trubace u isti taj ritam,doduse ja sam radio preko stare snimljene stvari pa sam sekao i spajao do besvesti.Kako ste vi snimali i da li su trubaci imali problema da uhvate ritam sa matrice,negde sam cuo da im to predstavlja problem,jer su naucili da sviraju na svoj nacin.

Evo ako te interesuje mozes poslusati kako zvuci obrada Fejata Sejdica,mada nije ni blizu tako kvalitetno kao ono vase sto nekad bejase
http://www.unsignedbandweb.com/music...&song_id=24403
Old 13-07-2009, 06:36 PM   #4
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

E da zaboravio sam da pitam, gde moze da se cuje ovo sto ste radili?
Old 14-07-2009, 09:58 AM   #5
Era
Member

Era's Avatar

Zaista je bilo tesko uzivo sinhronizovati trube i matricu zbog velikih refleksija u Areni ,pa smo ritmicku frazu iz drugog dela numere "Izgubljeno jagnje" odlucili da svira samo solo truba.Na zalost kod nas kada trazimo "in ear monitoring" ljudi misle da smo pali sa marsa!Celu matricu imam u kompu ,ali nisam siguran da bi se organizatorima svidelo da to stavim na net (bar neko vreme)!
Era is offline   Reply With Quote
Old 14-07-2009, 03:05 PM   #6
DiskoPrle
Junior Member

DiskoPrle's Avatar

Vece pred zatvaranje, kada sam tehnickim vodjama rekao da bi trubacima na tornjevima trebalo dati in ear, dobio sam odgovor da oni "sigurno nisu navikli" na to,te ce ih samo zbunjivati, a na moju repliku da ih uvek mogu izvaditi iz uveta, nisam dobio nikakav odgovor????

Nego Ero,koji si ti???Ne mogu povezati???

Disko Prle=Vojin Ristivojevic, asistent muz.producenta i dizajner zvuka ceremonija otvaranja i zatvaranja...
DiskoPrle is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules