|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Javim kada bude otvaranje izlo?be. Pun pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Kako si uspeo da ti prosecan CD player i prosecno HI-FI pojacalo emituju frekvenciju od 1 HZ?
Last edited by LACKY; 09-07-2009 at 01:50 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Jednostavnije je nego ?to se čini - uključi? i sve radi.
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Nego, jo? kuknjave za boggyja:
Znao sam da ne mo?e to tako jednostavno. Kada pove?em L(+) i R(+) dobijem razliku, (odnosno kao da sam jednom od kanala obrnuo polaritet, pa sve to sabrao), a meni pak treba ZBIR (mono). Evo jednog pitanja od koga će ti se verovatno dići kosa na glavi: ?ta bi se desilo kada bih povezao treći zvučnik seljačkom duplom Y vezom? Ono: L(+) i R(+) na (+) od zvučnika, L(-) i R(-) na (-) od zvučnika? Mo?e? slobodno da se smeje? i da me pljuje?, ko mi je kriv ?to sam zavr?io dru?tveni smer u gimnaziji i studirao prava i engleski, a sad hoću da zloupotrebljavam električne aparate ![]() Hehe, kao ?to rekoh - odavno nije bilo glupih pitanja, pa se trudim da popunim prazninu ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#5 | ||||
Moderator
|
![]() Quote:
Ne bre, samo pitaj... Quote:
Praksa koja se primenjuje na linijskim signalima, ne vazi za energetske Quote:
IJU!!! ![]() Quote:
![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]()
Tako je, ali ako obrnem fazu na nekom od dva osnovna kanala onda naru?avam fazni odnos među njima. Zato mi je i palo na pamet da ve?em L(+) i R(-), po?to bih time zapravo dobio situaciju kao da sam obrnuo fazu na desnom i vezao (+) i (+), ali kako ti reče - to ne ide iz razloga mase
![]() Quote:
![]() Rekoh - studirao. Nisam rekao da sam diplomirao ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Povezivanje dva kompa | akordeonista | Computer Hardware | 16 | 24-10-2009 06:22 PM |
povezivanje Yamaha 02r so cubase sx3 | darkobt | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 08-03-2009 05:19 PM |
povezivanje rme ff 800 i kompjuter | goga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 24-10-2008 05:01 PM |
Pomagaj Te Drugovi!!!!!!! | MOVER | Tutorijali | 22 | 20-09-2008 04:19 PM |