| 
 | |||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  04-07-2009, 04:11 AM | #12 | 
| Senior Member Join Date: Dec 2008 Location: Mladenovac 
				 |  Re: Tube gitarsko pojacalo? 

Ljudi, nema vam tu neke filozofije... Fender, Mesa, Marshall... Razlike među tim spravama su male. Jedno pojačalo će imati vi?e kanala od drugog, drugo će imati kvalitetnije komponente od trećeg, a treće će biti kozmetički lep?e od petog. etc...  Zvuk i karakter izlaze iz drajvera. Imate razliku u lampama, pona?aju se drugačije i u snazi(različito će se pona?ati pojačalo od 160w i od 20w. Na kraju, uglavnom kupujete brend koji vam na neki način vi?e le?i od drugog. Meni se taj Bogner Alchemist sviđa jako npr, ali volim Fender, pa sam to i kupio, mada sam vi?e bio za varijantu H&K ali nisam mogao da ga nađem. Porazgovarajte na tu temu sa nekim dobrim majstorom za pojačala, pa ćete videti kako stoje stvari... Napominjem: nisam rekao da razlike među njima ne postoje, već da su često i zanemarljive... | 
|   |   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| gitarsko pojacalo | gricko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 19-06-2006 11:24 AM | 
| Zvucnik za gitarsko pojacalo | sixstringer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 17-01-2006 11:17 AM |