|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
da....to sa glasovima nije redak slucaj...meni se desi da cujem ceeelu celcijatu pesmu...sve text, bas, git, klav, sve mogutje i nemogutje linije...jos imam naviku da imam blokcic pored sebe tako da ako mi dodje ta inspiracija makar pohvatam neke reci pesme...
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
najvise kada legnem da spavam,a nemam skinut neki novi horor da me uspava,onda uzmem telefon,kliknem na new note i pocnem stihove da pisem dok ih istovrmeno pevam,a u zagradama ostavljam poruke sebi ( ovde stavi akusticnu gitaru,pa prikljuci violinu na trecem stihu,posle toga instrumental sa melodijom refrena,pa jos jedna strofa ,pa refren, samo violine,bass i gitara u intrumentalu sa nashville drum kitom i jos hard bass,na drugoj polovini,kao u xxxxx ) i onda kad ujutru procitam sta sam napisao,sve mi bude jasno,sastavio sam ceo aranzman,a nedao Bog da vide ljudi od cega je krenula pesma
![]() ![]() ![]() Last edited by StevanKaranac; 03-07-2009 at 06:10 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
o.t.
@ Anita IZ NAJSKRIVENIJEG KUTKA MOGA SRCA => PPPOOOZZZDDDRRRAAAVVVVVVVVVVVVVVVVV !!!!!!!!! (mnogo forumskih pusa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ponuda pjesme afirmiranom pjevaću u Hrvatskoj | Tonko | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 1 | 03-11-2009 12:49 PM |
Micanje vokala iz pjesme | didovzub | Audio Software | 21 | 15-12-2008 01:34 PM |
Dvije pjesme | FrankoPanko | Promocija radova | 6 | 23-12-2005 08:22 AM |