|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Pro Member
|
![]()
Da sada radi....Probao sam brdo drivera. Pa sam pronasao na HP forumu da je jos neko imao ovaj problem....
Sada radi sve kako treba... PoZz |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Pro Member
|
![]()
@Dexxy
Odlično. ![]() Larry Osterman u ovom videu baš priča i pokazuje demo za Skype. Inače vrh intervjua je kad priča kako je najponosniji na to kako je insistirao na uvođenju funkcije koja omogućava da radi mute dugme sa multimedijalne tastature kad si trenutno izlogovan iz Windows-a. ![]() ![]() ![]() pozdrav
![]() |
#73 |
Vibrator
|
![]()
samo sto nista nisu radili na midi poboljsanju, jbg...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Pro Member
|
![]()
... upravo tako.
Ni?ta od kernel drajvera ne pravi probleme na ovoj test ma?ini sa integrisanim Realtek HD čipom. I naravno, fin tajming u DPC-u. ![]()
![]() |
#75 |
Pro Member
|
![]()
Radi ko sat!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Pro Member
|
![]()
Kad sam bio instalirao prvu verziju Windowsa 7 (ne RC) nije nikako mogao da prepozna web kameru (Genius) i nisam mogao da nadjem driver za istu.
Nadam se da su resili taj promak.
![]() |
#77 |
Superoperater
|
![]()
Postoje neke "leak"ovane verzije sedmice - Microsoft Windows 7 build 7260. Kao sto su neki mozda primetili, ne daju vise dzaba 7, a i najavili su Oktobar 2009 kao rok za izlazak finalne verzije 7. Ove "procurele" verzije (kazu da je neki brat Rus glavni izvor) su u stvari koraci do finalne verzije pa ako nekog zanima kako ce to izgledati na kraju, nek googluje malo po torrentima. Ja cu sacekati final build.
Sve u svemu generalno su otisli malo napred od viste, ali su problem proizvodjaci drajvera koji ne poznaju dovoljno novo softversko okruzenje, pa se drze starog XPa ko udovica za onu stvar. To daje utisak da je XP bolji za muziku (naravno i jeste jer su XP drajveri daleko pouzdaniji za masu hardvera), ali mislim da "vistoliki" windowsi imaju neiskoriscen potencijal... Najzad - to je OS koji je savremen sa novijim hardverom, pa mi neka zdrava logika govori da je noviji hardver bolje iskoriscen na novijem OSu. Razni dual korovi, kernel optimizovan za rad sa istim i sl... Vreme ce pokazati...
![]() |
#78 |
Pro Member
|
![]()
ja cekam dok ne izadje service pack 2 za win7
![]() Ozbiljno, nemam vise ni volje ni vremena za razne instalacije, format c:\ i slicne pegle
![]() |
#79 |
Senior Member
|
![]()
Ja ga koristim vise od mesec dana i jos uvek ne planiram reinstalaciju ili vracanje na xp! Sve radi savrseno i nikakvih problema nisam imao. Inace, na kompu za muziku mi je i dalje xp zato sto je slabija masina..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Pro Member
|
![]()
'Ajde sačekaj 15. avgust pa postuj ovo.
![]() Windows 7 Release Candidate će biti dostupan za download do 15. avgusta 2009 godine, a tačan datum izlaska je 22. oktobar 2009. http://windows.microsoft.com/en-US/w...7/products/get http://www.microsoft.com/windows/win.../download.aspx ...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Waves C1-auto release | djasek | Tutorijali | 2 | 18-07-2009 03:10 PM |
Microsoft records | disco violence | Razno | 6 | 09-03-2009 09:57 AM |
Microsoft Windows XP Pro Digital Audio Workstation Edition | Danny Lou | Audio Software | 19 | 18-12-2008 04:08 AM |
Malo pre-release novog albuma! | DEMONIO | Promocija radova | 19 | 28-02-2008 08:12 PM |