|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
mod?rateur analogue
|
![]()
evo podataka od predstavnika SONY izdavača, pod kojima je i EPIC za koji je Jackson snimao:
Five of Jackson's solo albums ? "Off the Wall," "Thriller," "Bad," "Dangerous" and "HIStory," all with Epic Records, a Sony Music label ? are among the top-sellers of all time. During his extraordinary career, he sold an estimated 750 million records worldwide, released 13 No.1 singles and became one of a handful of artists to be inducted twice into the Rock and Roll Hall of Fame. The Guinness Book of World Records recognized Jackson as the Most Successful Entertainer of All Time and "Thriller" as the Biggest Selling Album of All Time. Jackson won 13 Grammy Awards and received the American Music Award's Artist of the Century Award. znao sam da je puno, al ovoliko .. otprilike svaki 6-ti čovjek na ovoj planeti je kupio jedan njegov album... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]() ![]() od camaro kids-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Veliki je to gubitak za muziku.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
VIP Member
|
![]()
juce prodjem pored HMV (velika prodavnica CDa) i na ulazu odma izneli sve CD-je od M Jacksona...(u pola cene!) i ljudi se svi grabe!! Svi su drzali po 4-5 CDa!
A unutra CEO dan samo njegova muzika bije !!! U Americi, Triller odma skocio na No1 na iTunes-u, po broju downloada..!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#35 | |
Member
|
![]() Quote:
ima i gorih primera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
|
![]()
Nek' mu je laka zemlja. Sve nas je zaduzio.
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
nikad necu da zaboravim dan kad je izashla The EARTH SONG i spot za istu bio sam 5 razred
mnogo dobar muzicar beshe samo ne trebashe mu to da postaje belac......i barbika da je ostao to shto jeste .... bio bi kralj ali eto kako nas narod kaze : kome ima veka ima mu i leka...njemu izgleda ne beshe veka pokoj mu dushi |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
a ko ce to sve skontati
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|