|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
banned
|
![]() Quote:
PS. Meni u zivotu nije trebalo toliko memorije, vi ste bas neki semplojedi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
ma znas sta kejkz kad na kraju odbacim sve sto mi ne treba od kanala nimeni ne treba toliko memorije
ali dok radim imam dosta kanala npr imam dve tri verzije aranzmana za bas gitaru svaka na posebnom kanalu....onda menjam iznedju te tri trake dok ne odlucim koja mi ide naj.... takodje volim da mogu da menam midi note do samog kraja rada ma pesmi a kad zachepi ram onda moram bar neki da pretvorim u audio kako bi ugasio taj vsti simfonijski orkestar dosta jede....al sta cu kad mi npr ko lebac trebaju i super legnu neke boje koje on pruza....mic po mic nakupi se posto nemam neke savrsene muzicke instrumente koje zivo nasnimamvam uvek moram da na te audio kanale muljnem po dva ti plaga da ih doteram da svuce skuplje..... sve zavisi od muzike koju radis ...izgleda da je najgora ova moja varijanta gde imam dosta midi i dosta audio traka... mada taj xp 64 mi je ok ....premda je PreSonus izbacio 64 bit drivere pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
banned
|
![]()
Pa posalji na isti instrument razlicit midi kanal, ne otvaraj poseban instrument za svaki...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
da da to radim.....ali nekad uchitam drugu boju npr .....ma uvek uspem da nachukam ram izgleda da sam majstor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
banned
|
![]()
e pa onda si nepopravljiv, tebi ni 1 terabajt memorije ne bi bio dovoljan :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
nista,otvori windows u notepad pa rucno dopisi pointere i reference da alociras kolko si zamislio
![]()
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
banned
|
![]()
vrlo zanimljiv članak, nisam znao o ovome, moraću probati, hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
evo programcic koji sisa memoriju,otvoris task manager i gledas kako sve usisava
konzolna je aplikacija,samo zatvoris cmd i gasi se program zSHARE - memory sucker.exe
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
moze li cubase sx3/nuendo 3 chitati sx4 projekte | zak | Audio Software | 6 | 06-12-2008 11:12 AM |
Koliko se moze zaraditi od muzike dana? | DaBear | Razno | 65 | 16-09-2008 02:21 PM |
Sta to Dr. Dre koristi od VSTi-a?:D | Jan | Audio Software | 25 | 23-12-2007 07:16 PM |
OCZ memorije | Inovative_kg | Computer Hardware | 5 | 26-10-2007 05:07 PM |