|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#141 |
Pro Member
|
![]()
Moze i u tri gajbe piva, jer njegova G5-tica na IBM-u 2x2 nemoze da prismrdi ni polovini jezgra mog Intela!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Pro Member
|
![]()
E Lacky Lacky, samo te "gledam"...
Kako bese ono sa "kiselim grozdjem" zaboravih... Jeste, Lord je Lord (OSX je OSX) pa makar ga preselio iz zamka u garsonjeru, ili stracaru, ali ipak vise voli da zivi u zamku, bar kako ja shvatam situaciju... A sto se Hackintosha tice, ako zaista bude "prigustilo" bice konsultacija, pa cak i neko narucivanje, videcemo, zavisi od "vremena" (time is money)
![]() |
#143 |
Mason
|
![]()
Čestitam na 1000-tom postu!!!
![]() Dod du?e, verovatno je 999-ti post o MAC-u, jer se jednom omaklo ne?to o Roland-u, ali... Čestitke!!! ![]()
![]() |
#144 |
Member
|
![]()
Cestitke za 1000. post i od mene, slowstar!
Sto se tice MAC-a, skroz si (sve ovo vreme, od prvog posta) u pravu... Ali sve dok vecina ljudi ovde nemilosrdno gazi svoje PC-e (nemajuci $, EUR, RSD za bolje) nista ti nece poverovati... Srecom - ja sam uz divinera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sanja Ilic je nedavno kupio najjacu G5-icu, sa 8 jezgara. Instalirao Wistu i sve mu savrseno radi. Masina je stvarno zver, jaca od bilo kog apotekara do kojeg se moze doci za neku razumnu cenu. Ali razumljivo, za 3500 e mora i nesto da se dobije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
G5 su bili pre Intel machine... a? jel tako? (Slowstar - oce da bude nesto uskoro..? Znas.."ono" ? a?)
![]() |
![]() |
#147 |
banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Pro Member
|
![]()
Verujem da nasvirani i7 sa tripple channel DDR3 ram memorijom moze opusteno da se meri sa osmoglavim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Studio Druga Maca Feb1988 Awacs & DaBear | DaBear | Razno | 36 | 14-03-2009 06:52 AM |