|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Pro Member
|
![]()
Odavde mo?ete da skinete ASIO4ALL v2.9 drajvere koji rade sa Windows 7 build 7100 (32bit/64bit).
Takođe sa ovom verzijom 7-ice (32bit) radi i Nuendo 3.2.0 build 1128, stabilno.
![]() |
#62 |
Pro Member
|
![]()
Nije mi proradio. Na Visti radi normalno ali na Win 7 ne, kao da treba da se ukljuci mic negde a neznam gde. U biosu nije...Probao sam i 32 i 64 bit. A na drugom lap top-u AMilo radi iz prve
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Pro Member
|
![]()
Probaj iz Device Managera da instalira? te drajvere ?to ima?.
High Definition Audio Device (Desni klik -> Update Driver Software) -> Browse my computer for driver software -> zatim nađi folder gde si otpakovao te drajvere i zavr?i instalaciju. Mo?e? da proba? i download drivera online: High Definition Audio Device (Desni klik -> Update Driver Software) -> Search automaticaly for updated driver software. Ne?to ne mogu na netu da nađem ovaj tvoj laptop da bih video oznaku audio čipa. Ako je azalia čip, probaj ovo. Driver + Realtek software. I da ne zaboravim obavezno napravi Restore point pre ovih opracija. Klik na start dugme i upi?i 'Create a restore point', enter, create ...
![]() |
#64 |
Pro Member
|
![]()
Sve sam to isprobao
![]() Moj model je iz USA. HP PAVILION 6748us ima ga na hp sajtu... Pozz P.S. Svidja mi se Win 7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Pro Member
|
![]()
Koliko vidim sa slike koju si postavio, nema? instaliran Realtek drajver. Prvo to mora? da re?i?. Drugo, koliko vidim sa zvaničnog sajta, ovaj model ide i sa Conexant audio čipom. Proveri koji je konkretno čip kod tebe u laptopu. Mo?da je Conexant i zato ne mo?e? da instalira? audio drajvere.
Mo?e? da proba? i ovo: Skini drajvere sa zvaničnog sajta i pokreni ih u Vista compatibility mod-u. Desni klik na exe fajl -> Troubleshoot Compatibility -> Troubleshoot program -> I don't see my problem listed (Next) -> Windows Vista (Next) -> Next -> Start the program. pozdrav
![]() |
#66 |
Pro Member
|
![]()
Jedan od glavnih developera za audio stack u Windows-u 7, Larry Osterman priča ?ta su sve promenili i ?ta unapredili u novom operativnom sistemu.
20 minut: '..., unfortunatly we discovered that there's a bunch of audio drivers out there that do not work in low latency mode ...' 37 minut: '... pro audio application community ...' 39 minut: '... many core problem ...' ![]() ![]() ... trajanje: 56 minuta veličina: 203 MB download
![]() |
#67 |
Mason
|
![]()
Win 7? Hmmm o.k. Nego, jel? video neko Slobu u blizini? Treba mi ne?to...
![]()
![]() |
#68 |
Pro Member
|
![]()
Dftt
![]() |
#69 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Pro Member
|
![]()
@Dexxy
... i mikrofon je sad u funkciji ili ne?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Waves C1-auto release | djasek | Tutorijali | 2 | 18-07-2009 03:10 PM |
Microsoft records | disco violence | Razno | 6 | 09-03-2009 09:57 AM |
Microsoft Windows XP Pro Digital Audio Workstation Edition | Danny Lou | Audio Software | 19 | 18-12-2008 04:08 AM |
Malo pre-release novog albuma! | DEMONIO | Promocija radova | 19 | 28-02-2008 08:12 PM |