Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-06-2009, 08:42 PM   #8
metalman
Junior Member

Default Re: audio to midi vst?

Quote:
Originally Posted by drzox View Post
Nemam orginalnu verziju ali u svakom slucaju vst midi to audio nemoze bez prevelike latencije pa bi ti ta varijanta otpada u startu.A sto se tice magneta,on ti nije dovoljan sam,nazalost mora se uzeti i ona eksterna sprava koja najvise i kosta.

hvala!

evo taman kada sam zavrsio ona prosla dva posta vidim ja da je to 5 mj 2008, a mi 9veta, ja ostao u 2008 ))

ali evo reply-a...

radim na nabavi...
nadam se da radi izvrsno kao sto se prica a i svida mi se ona virtualna podjela unutar programa, koliko sam shvatio moze cak i raspoznati da li sam trznuo na pocetku zicu ili pri kraju ??? tako nekako, plus visinska podjela, i podjela po zicama...

sve u svemu izvrsno, malo kosta, ali radim na nekom popustu u audio pro sada pa ce me doci cca 3.500 magnet i 50tka...

pozdrav!
metalman is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules