|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
hvala! evo taman kada sam zavrsio ona prosla dva posta vidim ja da je to 5 mj 2008, a mi 9veta, ja ostao u 2008 ![]() ali evo reply-a... radim na nabavi... nadam se da radi izvrsno kao sto se prica a i svida mi se ona virtualna podjela unutar programa, koliko sam shvatio moze cak i raspoznati da li sam trznuo na pocetku zicu ili pri kraju ??? tako nekako, plus visinska podjela, i podjela po zicama... sve u svemu izvrsno, malo kosta, ali radim na nekom popustu u audio pro sada pa ce me doci cca 3.500 magnet i 50tka... pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
koj midi emu ili m-audio | mladjex | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 30-11-2008 12:25 PM |
Midi\Audio Efekti... | idekius | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 11-07-2005 09:41 PM |
audio to midi konvertor? | SumAnuT | Audio Software | 16 | 10-03-2005 04:13 PM |