|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav,
evo imam cudan problem sa midijem. Posjedujem zvucnu karticu Focusrite Saffire Pro 40 na jednom racunalu i M-Audio 1010LT na drugom. Kada preko Focusrite-a probam midi u Reason programu, stvar ne radi. Program ne vidi midi klavijaturu (Roland A-33). Ako istu postavu probam u Cubase-u 5, midi radi bez greske. Sada, ako to isto probam preko M-Audio kartice, midi radi u Reasonu bez greske. Zanima me zbog cega u Reasonu nece raditi midi klavijatura, iako je sve dobro spojeno? Ako netko zna bio bih zahvalam na savjetu. Velibor |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Evo, rijesio sam problem sa midijem. Smetao je drugi hard disk u kompjuteru. Sada je samo jedan i midi je proradio.
Velibor |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
@
"Smetao je drugi hard disk u kompjuteru" Ovo nema sigurno nikakve veze sa midijem, nesto drugo ti je stvaralo probleme, najverovatnije si lose podesio settings u Reasonu, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ma ja sam imao dva hard diska u jednom racunalu, a svaki hard je imao svoj Windows (radio je u Dual Boot-u). Jedan je bio u ladici sa kljucem i mogao se elektricno iskljucivati. Kad sam inastalirao Windowse, ovaj je "vidio" dva harda i nastala je zbrka. Nikako nije htio raditi midi u Reasonu, jer nije prepoznao klavijaturu. Kada sam izvadio drugi hard, sve radi kako treba. Zasto - nemam pojma...
Ja sam pehista i ako moze poci krivo, ja sam tu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problemi problemi ! | morchant | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 11-08-2007 03:00 AM |
problem sa midijem... | bezsmisla | Computer Hardware | 3 | 26-01-2006 05:00 PM |
IRQ 6 problemi | pulsar 2 | Computer Hardware | 3 | 30-10-2004 03:11 AM |