|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
DV Toolkit2 - isto, 64 tracks (oko ?800) Complete Production toolkit - 128 tracks mono / sterep (oko ?1200)
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
Pa nista, za sad cu uzeti taj do 64, a ako skupim lovu uzeci i taj od 128, mislim da ce mi LE softver sa 128 kanala i jak PC biti sasvim dovoljno i da necu imati potrebe za HD-om u naredne 4-5 godine...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
Ako uopste bude potrebe za vise od 48 kanala koji dolaze sa LE, ne secam se da mi je ikada trebalo vise, opet sve zavisi sta radis...
Po meni bolja opcija LE sa par zanimljivih externih uredjaja za cenu HD... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa ne, mislim da tih 240 funti, ili 350 E je okej cena za 64 kanala, juce sam radio jedan projekat od mnogo kanala i bas mi je krivo sto sam ga radio u Nuendu, posto ga nisam radio u svom studiju, a tamo ima samo LE i to onaj osnovni 7.4, a projekat je bio ooogroman, i na kraju sam po grupama doradio u Pro Toolsu i odatle ga bounce-ovao...Mozda gresim ali imam utisak kao da Pro Tools bolje pusta po grupama, nego kad Nuendo ima te iste kanale ne po grupama sve zajedno....I sve mi se cini kao da PT bolje pushta zvuk nego Nuendo, verovatno je trip...Ali toliko veliki da ocu da "go legal" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
Ma i meni zvuci bolje, kao i vecini koji rade na PT, ali to je verovatno budalastina, nema drugog objasnjenja, ali...
I ne mora da zvuci bolje i da to pokaze u testovima, definitivno ukoliko ti se cini da zvuci bolje dok radis na njemu, samo po sebi je pozitivno i dovoljno, pa bio to i placebo efekat... Dakle, iako je to onaj X faktor, recimo da ide u prilog PT... Identican razlog zbog koga umesto 911 GT3 uzmes F430 CS, imaju zabari neki trip koji kobasicari nemaju... Last edited by kravadinka; 28-05-2009 at 06:30 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
PRO Tools pitanje opet :) | Jan | Audio Software | 63 | 24-09-2009 09:57 PM |
Pro tools pitanje | Kal-el | Audio Produkcija - Tehnike | 25 | 27-03-2009 10:17 PM |
Novo pro tools pitanje... | Kal-el | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 21-01-2009 04:23 AM |
Jedno obichno pitanje oko Pro Tools LE 7 | loadedmutha | Audio Software | 9 | 14-08-2006 09:03 AM |