|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Senior Member
|
![]()
zavrsen 100% uspesno Prime 95 test ispravnosti jezgra masine (procesor,memorija...)
![]() idemo dalje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Linux je jedan od tih "drugih OS-ova" pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, znam kako da zauvek resite te IRQ i slicne probleme, zna i Diviner, ali izgleda da cuti o tome. Moja masina, cela od brusenog aluminijuma NIKADA nije pokazala takve, a ni drugacije probleme. Zar ne moze da vam se kaze samo, kako da nadjete izlaz iz ove, i mnogo slicnih situacija sa "Blue screen of death"?
Ponavljam da ne smem licno da dam nijedan konkretan savet,da me ne bi "banovali" a i ne razumem zasto stalno nesto "budzite" na vasim masinama koje nazivate "kompjuter" Pa zar niste ljudi koji se bave muzikom? ja sam tako mislio kada sam poceo da dolazim na ovaj forum... P.S. kada stavim 4 giga RAMa u moj komp, on mi u "about this...." pokaze onoliko koliko sam stavio, 4 giga, nista ne smanjuje i ne modifikuje, a nikada u zivotu svome nisam na mom kompu video "plavi ekran smrti"Uostalom, ja se i ne razumem u racunare, a mislim da i ne treba da se razumem...
![]() |
#34 |
Vibrator
|
![]()
pa kad na pc stavis osx (a tvoj je takodje pc), opet imas 4gb, tako da to nema veze sa kompjuterom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
To je verovatno tacno, slazem se, ali autori OSX-a to tako nisu zamisljali, znaci - OSX na masinu koja je za to i napravljena ORIGINALNO,samo zato i pominjem neku "masinu" nisam ja fetisist u pogledu "gvozdja" nego u pogledu operativnog sistema, koji je slucajno predvidjen da ide na tu vrstu masine.
![]() |
#37 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
prednost je sto to radi samo jedna firma, kao sto je prednost i kad se kupi firmirana pc masina tipa dell, hp i sl. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Junior Member
|
![]()
a zasto se ovde uplicu oni koji se ne razumeju u racunare a zarko zele da pomognu?
kojekakve price u fazonu "ja se ne razumem u racunare ali cu jedno 15 redova naklapati pa jos po tri puta reply udariti sa jos nekoliko redova naklapanja" ne pomazu u resavanju problema to samo smara pracenje thread-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |