|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ljudi moze li neko da mi pomogne...imam problem sve lepo instaliram ali nikako da nadjem drivere za network i za sound...
![]() imam ASUS p4pe-x motherboard...a sound kartu koristim ESS sound card..to je neka obicna ...inace kompjuter koristim kuci za internet nego sam hteo da malo preokrnem operativni sistem nebi li malo naucio raditi i na MAC-u... hajte drugari ako moze neko pomoci bio bih jako zahvalan... pozdrav svima koliko vas ima... znaci sve je bilo u redu sve je radilo ok...samo sound i network...:S caoss |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Probaj 10.5.6, a evo i 10.5.7 je izasao pre par dana, mora biti da ima update za tvoju plocu, mada je Asus uvek bio problematican...
Zvuk ces mozda i namestiti, ali je bitno da vidis koji je codec, pa za isti da skines kext, jedino tako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
daj molim te pojasni mi to oko tog codec-a i kext-a..??kako to da uradim please...
jako bih voleo da imam dobro konfigurisan OS X na mom PC-u.. ako vam nije tesko dajte mi malo vise objasnjenja...i detalja...hvala unapred....!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Nije valjda da nema odgovora na moje pitanje...
![]() ok..ok..znam da ste svi zauzeti i da vam nije jedina stvar u zivotu forum ...ajde ipak cu da cekam dok se ne javi neki dobrovoljac da pomogne ... hvala unapred i pozdrav svima koliko vas ima....!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Samo da ne zaboravim ...sada u ovom mom slucaju ja sam instalirao iDeneb v1.3 10.5.5 i sve je ok...znaci radi na mom kompu...samo sto ja nemogu da se vezem na internet...plus kod mene i XP kad instaliram nemoram IP da ubacujem nego samo na automatic i onda internet radi...ali sve je problem u driveru..znaci MB je ASUS P4PE-X a imam i ugradjenu sound card ESS ES1938...dajte pomognite mi koje Kext-ove ili kako to da sredim kad instaliram vec ovaj iDENEB da mi radi bar internet i sound
![]() hvala vam... nadam se da ako uspe da radi internet da mogu posle da direktno uradim update na 10.5.6....??? ok caos.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
probaj da nadjesh odgovore na:
http://www.insanelymac.com/forum meni je jako pomogao kad sam na pc-ju instalirao mac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Pa trazio sam po njihovom forumu ali nema nigde nije mi za sound driver nego bar da mogu da nadjem driver za network...nikako mi ne ide...u pitanju je Asus A7V8X...eto ako neko moze da pomogne zahvalan sam unapred!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Ne moze niko da ti pomogne ako ne poznajes gradivo, jer sta god da ti bilo ko kaze moraces mnogo sam da istrazujes i da prevrces po internetu ne bi li pronasao sta radi, a sta ne i zasto. Generalno Asus ne radi dobro kao sto rekoh i namucices se dok ne proradi, ako uopste proradi.
Ja znam da bi ti sad sve na gotovo, ali ne radi se o necijoj volji da ti pomogne, vec prosto nema tu jasnih pravila pa ne moze niko da zna kako ce na tvojoj konfiguraciji sve da se ponasa, zato sedi uz monitor i Googlaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
pogledaj na netu koja distribucija je najbolja za tvoju maticnu plocu.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
ili ako nema driver za tvoju karticu,
vidi koja je podrzana, i jednostavno je kupi za 10e ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ideneb 10.5.5 na 10.5.6 ili 10.5.7??/ | stacato | Audio Software | 5 | 13-10-2009 03:47 PM |