|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
evo....uploadam------
![]()
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
samo ako je chist machinedrum, bez semplova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
jest, čisti samplovi......direkt u apogee.....24 bit-a.......i preko svih njegovih soundova.....i preseta.....snimio ja lično......a sad si editirajte.......
![]() Pozdrav, G https://rcpt.yousendit.com/689307826...db4c4d53a5bca1
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
ahahahahahah
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Thanks Gregor, skidam
![]()
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
takodje zavaljujem , inace ocekivao sam ne znam ni ja koliki fajl kad ono 89 mb-a ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Gregore,hvala ti za semplove - upravo sam stripovao silence i kada klasifikujem semplove - pobacacu ih u EXS24 .
Bio bi super i onaj JOMOX ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
super.......kad napravi? EXS banku......preporučujem se....
![]() Za Jomox nema problema.......neka mi neko ko ima Dropbox ili ne?to slično ?alje PM......pa ču mu dati link na svom serveru.......ne bih si to in?talirao na moj kompjuter.....a na mom serveru nemam toliko bandwidth-a....... Jomox je snimljen kroz Manley Tube DI i Rosetta 800.......snimljene su sve banke....bez editiranja i izabiranja tako da se neki soundi ponavljaju..... Stavit ču i Zoom Streetbox koji je snimljen kroz Radial DI i Neve 33114 + Rosetta 800 sa malo dignutim visokima i basovima......isto needitirano....... sve 24 bita....44.1kHz....... Ako če neko napravit EXS-Kontakt banke za Jomox i Streetbox.....toplo se preporučujem........ Pozdrav, Gregor
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
imam pripremljene zip-ove od Airbase i Streetbox......na mom serveru......ima li ko dropbox ili ne?to slično......
![]() Pozdrav, G
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
My Proposal to Katy Rokit during MachineDrum Live PA | Mika Technika | Pricaonica | 0 | 13-01-2009 03:58 PM |
machinedrum | ipomea | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 30 | 06-06-2008 10:21 PM |
Ponosni Vlasnik Elektron Machinedrum-a | Mika Technika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 06-04-2008 04:09 PM |
Big synth | Eon | Computer Hardware | 3 | 23-10-2004 09:32 AM |