|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#15 |
Mason
|
![]()
AZRA - POLJUBI ME...
Sretan sam sto osjecam da nisam kao drugi ne zatupljuju me medijima u podsmijehu sam prvi Smrdi mi iz ustiju i znoje mi se noge oci su mi pivske boce sacuvaj me Boze Ref. Poljubi me, poljubi me poljubi me, ravno u dupe Strahovi su konjukturni od njih se dobro zivi ne primajte nikog u svoja kola komunicirajte telefonom Ugradite duple brave u stan konzumirajte diskretno sarm nek' vjecno zivi vasa ljubav svijet je izvan vas Ref. Poljubi me, poljubi me poljubi me, ravno u dupe Gospodo jedite sendvice i ispijajte piva jos uvijek vam dobro stoji u vama je perspektiva ljubitelji dosade udruzite snage Kupalisna sezona pocinje idite na more, oceane i cuvajte se ajkula, motrite na ljude ovo su nesigurna vremena Miki ostani kod kuce
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tekstovi aranzmani za pesme | STUDIOTON | Pricaonica | 6 | 30-10-2009 08:19 AM |
Gde je granica neukusa u tekstovima pesama? | alek019 | Promocija radova | 111 | 16-10-2009 09:25 AM |
Keyboard setup-i poznatih | darkstar | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 9 | 15-01-2008 12:06 AM |
Akordi, tekstovi itd. | Mogli | Tutorijali | 1 | 09-01-2006 03:42 PM |