|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
e ovako...
danas sam bio do artista (u Bgu) da vidim kakve DJ sluske imaju ( nisam DJ ![]() u poslednje vreme imao sam prilike da cujem samo sennheiser hd25 (od ortaka) i danas u artistu overio allen & heath xone xd-53 mada sam ovde na rumskom video da je beyer dynamic dt770 prilichno nahvaljen... e sad ovako ima jedan mali problem... u artistu ne daju garanciju na slusalice ??? i rece mi tip da kao niko ne daje garanciju na slusalice necu sigurno da dam 17500 din za slusalice a da nemaju garanciju a ja "znam" da u lyrastyle na nbg daju garanciju na sennheiser hd25 mada josh ne sigurno jer sam zakasnio 15 mina u lyru rade do 6:00 a ja stigo u 6:15 ![]() ali sutra cu ici 100% da vidim verovatno bi uzeo sennheiser hd25 mada danas kad sam chuo xd-53 prilichno sam odushevljen njima ![]() pa ako neko mozhe da mi preporuchi neke druge slushke do 200e ili da me uputi negde gde daju garanciju... voljan sam da se cimam ovih dana po gradu... ![]() e da... josh jedna stvar... TREBAJU MI HITNO! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
uzimaj hd25 i ne misli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
hd25.
ne razbijaj glavu. jednostavno je - nema boljeg. isprobao sam razne u ovih desetak godina, i za dj-ing nema, ali BAŠ NEMA ništa tako dobro. imat ćeš ih, vrlo vjerojatno, zauvijek. sad sam skužio da nisi dj. pa za što ti trebaju? ako je za studio monitoring, odnosno ako ti je bitniji zvuk, detalji... onda ima i boljih. imaš jedan review tj selekciju nekakvu baš tu na rumski sajtu. slijedi link http://www.rumski.com/index.php?categoryid=46 Last edited by funksoulbrother; 12-05-2009 at 10:29 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
awacs , hd25 su takve all round sluske da ne moze da se porede ... ja ako bi birao sluske za produkciju opet bi uzeo hd25
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
a Technics RP-DH1200???
odlicne, glasne slushke, josh im je opala cena 120e ![]() cak su udobne za sat i po' - dva slushanja muzike ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
pa nisam DJ da pushtam po zhurkama... xD
a inache hd25 mi se bash svidjaju i chuo sam od brda ljudi da su prilichno kvalitetne i da traju i traju i traju xD i mogu da ih nosim uvek sa sobom... +shto mogu da se zamene kablovi lagano kad riknu! ali mi trebaju dobre slushke: -za produkciju -zato shto radim live sampling klavijatura i mc-a i pushtam beatove u isto vreme... (na 2 x kaoss pad 3) ovako neshto mada je ovo malo starije (1 kaoss pad) a treba mi da mi klavijatura bude u 1 uvetu iako radim i sa zvuchnicima uzecu hd25 onda... i hvala puno na brzim odgovorima... xD respect |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
onda hd25 :]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |