|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Mozda ovaj SSL9k bude radio dobro kao Duende pa onda ce ljudi masovno poceti da mixuju u njemu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Senior Member
|
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Junior Member
|
![]()
Jako skupa igracka, dati 300 EUR za Record koji nema nista osim jednog ID8 modula i miksera je u doba recesije besmisleno. I bundle Reason+Record nije jeftin, kosta taman koliko jedan ozbiljni DAW koji nudi sve to u komadu + mnogo vise. Glavna ciljna publika ce ocigledno biti postojeci vlasnici Reasona, posto je upgrade relativno jeftin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Member
|
![]()
Pricajte ?ta hoćete ali meni se ovo jako svidja. Ako ovo za?ivi i ima bolji zvuk od trenutnog definitivno mi neće trebati ni rewire ni vst. Sa ovim, jednim hardverskim sintom i midi kontrolerom imam sve ?to mi je potrebno. Mene oni nikad nisu izneverili ;D
p.s. obratiti pa?nju na width dugmence u fader sekciji ![]()
"Tehnologije u razvoju zahtevaju zone bezakonja." Last edited by nESbo; 14-05-2009 at 08:15 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
:: Propellerheads Reason 4 :: | lesha | Audio Software | 9 | 25-06-2007 03:51 PM |
Propellerheads Reason 3.0 | SumAnuT | Audio Software | 12 | 08-04-2005 09:00 AM |