|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
nisam odusevljen
po mom misljenju, midi out bi im bio mnogo bolji korak |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
I dalje mislim da treba da se drze sto dalje od VSTa..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
banned
|
![]()
kada bi reason imao vst podrsku, ne bi bio reason... vec samo jos jedan vst host sa "modularnim" pristupom koji za konekcije izmedju modula koristi "hardversku" paradigmu... Snimanje je dobra stvar, ono ovaj program upotpunjuje u svakom smislu. Za zvuk nemam komentara, ja sam ocigledno gluv.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
ne znam oko cega dizete tolku galamu, ovo je falilo reasonu i kolko vidim iz ovog zvanicnog videa ovo mu dodje kao nova mnogo bolja verzija reasona.Nije nista revolucionarno, ali ovo je bila jedna od dve glavne mane Reasona (da, druga je VST podrska, ali ne umirem od zelje da se "otvore", jer onda to vise ne bi bio Reason).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Plus ima dongle... Treba biti zbilja slijep pa ne vidjeti da je ovo samo mudri nacin da se u reason dovede dongle za koji su obecavali da ga nikad nece staviti. Umjesto toga stave dongle u najvise zeljeni najvise iscekivani feature reasona, i ispuste kao novu aplikaciju kao vrlo usko povezivu sa reasonom... Fino... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vibrator
|
![]()
"govno ko govno, samo americko"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
otkud ti sve ovo znas kad je na netu dostupno tek par video,a na onom zvanicnom se jasno vidi par modula iz reasona...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
:: Propellerheads Reason 4 :: | lesha | Audio Software | 9 | 25-06-2007 03:51 PM |
Propellerheads Reason 3.0 | SumAnuT | Audio Software | 12 | 08-04-2005 09:00 AM |