|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Znaci zajeb'o sam se sad moram da prelazim na trojku jer su mi svi projekti u Batery 2.Video sam da se dosta ljudi zalilo na trojku,ne znam zasto.Pokusacu da ovo ucinim sto bezbolnije.
Alavuche sto mi ovo ne rece ranije,patio sam se godinama,lejerovao kikove,dobose dok iz tih 10 giga nisam uspeo da nadjem ono sto mi apsolutno odgovara,pokusavao sam i da trazim druge ritam masine,ali bezuspesno.Reci mi da li u tom VST-u koristis po jedan kit (za kik,dobos)ili vise njih da bi dobio pristojan zvuk.Od uklapanja sam se umorio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
pa pazi , ja sam za ovo saznao skoro veoma skoro , ukoliko nisi skontao sta je , to je hibnrid izmedju akai feel semplera i njegove sinteze :]]]] inace mozes i presete da koristis ali me ne mrzi da iz one ogromne banke napravim svoj kit ili da sintezujem sta mi treba :]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Kontam da je noviji vst i sigurno cu ga isprobati,evo isprobah Battery 3 i odmah problem.
Iste kitove ucitam ,a on mi dobos stavi u 5.1 suround i tako dalje.E sto mrzim kad zakomplikuju...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]() Ne razumijem...Ako ti posao ne radi novija verzija, pichi sa starom, samo klikci, load anyway...
A nove projekte radi u novom, i rjesen problem... Poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Tako cu i uraditi,hvala na savetu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |