|
Pravna Pitanja Ovdje pi?ite sve ?to znate ili ?elite znati o autorskim pravima, ugovorima sa agentima/izdavačkim kućama itd... i sve ostalo ?to dotiče pravnu stranu poslovanja s glazbom. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
evo upravo sam vam zapakovao, uploadovao .. ima 94 razlicitih ugovora, tipski su, za razlicite stvari ...
evo nekoliko naslova: 1-AGENCY_BOOKING_AGREEMENT.DOC 3-AGREEMENT_OF_OBLIGATION.DOC 5-ARTIST-_MANAGER_AGREEMENT.DOC 6-ARTISTS'_MANAGEMENT_CONTRACT.DOC 7-PERSONAL_MANAGEMENT_CONTRACT.DOC 10-ARTIST_PRODUCER_CONTRACT.DOC 11-ARTIST_-_MASTER_PRODUCER_CONTRACT.DOC 12-ARTIST_RECORDING_CONTRACT.DOC 14-BOOKING_CONTRACT.DOC 16-BROADCAST_RECORDING_CONTRACT.DOC 17-BROADCAST_RELEASE.DOC etc .. ima za sve sto vam padne na pamet ![]() http://rapidshare.com/files/21683641..._Contracts.rar stavicu link ovde, ako ga iz ne znam kojih razloga moderatori sklone ![]() javite se na mail: pendula@bitsyu.net ![]() ne bi bilo loshe da neko i protumaci ovo, kapiram da ima korisnih stvari a i da je nesto potpuno nepotrebno . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ovi su ugovori vrlo korisni bez obzira sto taj biznis u Srbiji je definitivno mrtav, pogledo sam par ugovora, ali ko ce sad sve to da prevodi. Obzirom da su ovo neki tipski ugovori, postavljanjem tih ugovora nisi napravio nikakvu pirateriju, u svkom slucaju vrlo korisno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
pa, zavisi u kom si muzickom svetu, ali ima i nas koji potpisuju iskljucivo ugovore na engleskom i koji vaze za ceo svet, a i kad bi potpisali za srbiju, ne bi prodali nista! tako je, tipski su ugovori, nigde se ne spominje neko lice, tako da nije piraterija. ni slucajno.
ja zelim svakome da potpise ugovor na engleskom koji ce vaziti za ceo svet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
hvala puno
ovo mi je bas trebalo
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
@Braca
Da ne otvaram posebnu temu - imas li iskustva sa ugovorima vezanim za saradnju radio/tv stanice i autora emisije ciju emisiju ta stanica emituje? Ako bih zadrzao sva prava vezana za emisiju, racunajuci i to da je prodam u vise gradova, da li moram da imam neku samostalnu produkciju ili mogu to da odradim i bez toga? Koliko je pametno ulaziti u koprodukciju? ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Procenat prilikom sklapanja ugovora i zakonska strana? | Shto | Pravna Pitanja | 9 | 11-05-2010 01:21 AM |
Druga strana ugovora...? | OFF | Pravna Pitanja | 10 | 12-02-2010 06:31 PM |
problem oko ugovora | stefdza90 | Pravna Pitanja | 4 | 24-11-2008 07:27 PM |
Produkcija razlicitih zanrova | dexyco | Goran ?impraga | 6 | 01-11-2008 04:07 AM |
UADi razlicitih grupa na jednom racunaru | voomighty | DSP forum | 3 | 24-06-2008 09:04 PM |