|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#72 |
Pro Member
|
![]()
Jeste, sram vas bilo!
U ovoj krizi, kada nam ekonomisti preporucuju stednju i stezanje kaisa, vi propagirate kupovinu softvera! Umesto da dignete kod Miskovica nepovoljni kredit, kupite novog Zunta i podpomognete (u suradnji sa H2O) posrnulu domacu privredu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Pro Member
|
![]()
Ma, dobra je fora to sa light verzijama.... Taj C5 studio je oko 300e... sto je super navlakusa za nekoga kome 500e deluje puno, odnosno omogucava ti da kupis sowt u 2 rate
![]() |
#74 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Junior Member
|
![]() Audio pro u Zagrebu? Jel to provjereno? Ako je, odlicno, otici cu danas po njega. Ali inace na netu im je bila cijena od 5600kn. Danas gledam i pishe 4500kn. http://www.audiopro-croatia.com/mex/...l.php?art=6515 |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Banned
|
![]()
Ma sta vam je ljudi,necete valjda stvarno da kupujete ono sto vas niko ne tera
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Kome je puno para neka radi na onome sto ima a ne da kuka kada ce "vazdusna, zemljana, vatrena...itd." verzija , dosta su se kvazi muzicari i producenti slepali uz crackove, koliko para toliko muzike, koliko muzike (znanja) toliko para. Mozda sam i ja od tih sto tesko zaradjuje 500 eura za dva meseca, moj je izbor sta i kako. Svako ima svoje prioritete, i bio bi red da se konacno ljudi osveste i da znaju gde im je mesto NE MOZE SVAKO DA BUDE MUZICAR I PRODUCENT..to mnogima ovde jako tesko pada da se pomire sa tim, sve to kosta a ko nece ili ne moze da plati neka se ne zali. Ni meni kao ni mnogima ovde pare ne padaju sa neba pa ne kukamo. Hocete u F1 onda se zna koliko sta kosta. I dosta vise sa tim kuknjavama kako je ceo svet protiv nas i kako su nas opljackali i sta sve ne, sami smo krivi za gomilu stvari i kada bi svako radio na sebi da prevazidje sve te stvari i da gleda kako sebi da popravi zivot manje bi bili zatrovani u mozgovima i vise bi se bavili kreativnim poslovima. Izvinjavam se svima na ovom velikom OT , stvarno je pocelo da me nervira kukanje i osude tipa "vi koji imate para" .
![]() |
![]() |
#79 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
To Moritz!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |