|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Javite se ljudi ko Boga vas molim da podelite sa mnom vase iskustvo pri radu sa mayom
![]() ESi Juli@ i Emu 1212m. JEste da je mozda emu 1212m najbolja ali ne bih da bacam pare uzalud.Zanima me sa Mayom kakav je zvuk,ima li dosta latencije prilikom koriscenja Midi controlera itd . .?Hvala unapred.Pozz Last edited by ugljesa; 13-04-2009 at 04:06 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
KUPUJ MAYA-U bez razmisljanja !!!!! evo imam je godinu dana i nemam nikakvog loseg iskustva sa njom ...
nema nikakvih dropova i sl. ja na boljoj budzetskoj kartici nisam radio ... btw imam usb varijantu ako je budes uzimao podesi asio setovanjatj obrati paznju na aplication priority i system performance ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
A sto se tice latencije prilikom koriscenja midi controlera i kakav je kvalitet zvuka sa njom??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
ja rekox neces se opeci :]]]
ako ti je bas frka uvek imas spdif out :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
ok.Posto sam se razmisljao da uzmem emu 1212m ili esi Juli@,ali ortak mi je rekao da mi je to bacen novac jer konvertori mi ne trebaju (Nemam nikakve instrumente) a meni treba kartica bukvalno zbog latencije i zbog zvuka tj da mi radi posao tj da je isplatim kasnije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 14-04-2009 at 10:53 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
ma opusteno
![]() treba mi za produkciju,pravljenje matrica itd.Ali posto JOS UVEK ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
ja ti kazem uzimaj karticu , ova latencija sto sam postovao je brz rad na kartici ne osetis je a u postoji kvantizacija u sekvenceru tako da ... a sto se tice midi kontrola on da fly ... ja stvarno neku budzetsku kartu koja je stvarno dobra odavno nisam cuo , kao sto ti rekox kupuj instaraliraj i uzivaj u radu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav (i veruj Alavuku, ima čovek iskustva iz prve ruke)
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
awac da se razumemo samo
![]() Ja sam znao da nema za sluske izlaz ali ortak mi je rekao kako ce mi prosto trebati da cujem preko sluski to sto odradim jer ima razlike izmedju monitora kada slusa i kada slusas na sluske.I onda sam se smorio i odustao od emu 1212m i esi juli@-e.Naravno da bih se pevalo. Btw Maya koliko vidim ima fantoma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Maya 1010.. ima li tko? | korg | Computer Hardware | 2 | 29-09-2004 11:49 AM |