|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#151 |
Senior Member
|
![]()
Hvala, i mislio sam se ovaj Gyratec, strpljenja imam i vremena, znanja nemam, ali se nadam da ću ga polako steći, inaće ne bi se koristilo za broadcast nego za snimanje reklama.
?ta se tiće tog pulta, ako je riječ o Hrvatskom Radiu-Radio Rijeka znam gdje je zavr?io, u Zagrebu u kontejneru kao i hrpa blaga sa HR-Radio Splita jer jednostavno sve ?ta se na HRT otpi?e ide u ?kovace bez mogučnosti da se otkupi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Senior Member
|
![]()
To je ocito taj pult!
![]() ![]() A u vezi tube preampa odlican je i "Slow Blow" (i malo jednostavniji za napravit), imas ga na Prodigy forumu. Ja sam ih napravio desetak, a jedan stereo sam si ostavio za svoj studio i radi odlicno na vokalima, akustarama, bas gitari... Samo, nemoj stedit na trafoima, lampama (ne stavljaj kineske!) i kondenzatorima! Tu je caka! ![]() Last edited by FrankoPanko; 04-04-2009 at 08:33 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
da pcb je mnatsov rev j i moram pohvaliti kvalitetu izrade i brzinu isporuke jednostavno sam sve pa?ljivo zalemio i sve je proradilo iz prve naravno nakon malo zaje.....ije sa kalibriranjem lundahle sam naručivao direktno od proizvođača |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Sad sam javio liku koji mi pravi da zameni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Pro Member
|
![]()
FrankoPanko,
jesi li probao diy sprave za fazni pomak, tipa little labsa IBP,ili radial phaser-a kopam malo po gs-u al je vrlo malo informacija.. ![]() tnx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#158 |
Junior Member
|
![]()
Jesu, ali se u dizajnu razlikuju minimum 30% (čini mi se da je taj procenat u pitanju) kako je zakonom i regulisano.
Ako nekog zanima evo par slika mog G9 preampa Lampe su JJ (tesla) Trafoi OEP (vidi se zar ne) Mre?ni trafoi su beogradske firme Trafco Zuti blokovi su Philips Beli Iskra sve ostalo kina, tajvan ... Nisam vodio tačnu evidenciju koliko me je sve ko?talo jer su mi delovi dolazili preko raznih kanala, ali recimo oko 350 eura. Dosta stvari sam kupovao na eBay-u. Ne?to mi je stizalo kući (ko je hteo da ?alje u Srbiju) a ne?to kod drugara u Beč pa kad on dođe donese mi itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Senior Member
|
![]()
Drustvo, mozete li da preporucite neku pocetnicku knjigu u vezi elektronike? Neke osnove, citanje sema, delovi itd. Znaci za totalno neuke u ovoj materiji, ipak, ja sam samo muzicar... a malo ste me zainteresovali za ovu oblast.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Monitori?Samogradnja? | djale | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 19-02-2005 08:04 PM |