|
|||||||
| Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#28 |
|
Senior Member
|
Pa pazi,stvar je bila prvo da uzmem externu karticu i tu se cene krecu od 200 evrica pa nadalje i onda mi je jedan lik rekao da za te pare mogu da uzmem mnogo bolju internu od externe.Tako da sam zaboravio na externe!
A u Artistu i u Player-u su mi predlozili kao neki best buy za 140-150 evra :ESI Juli@ ili EMU 1212m.E sad,to sto si ti rekao da pricekam pa da uzmem skuplju ...hmmm tesko.Jer imam integrisanu karticu a IMAM NOCNE MORE ZBOG LATENCIJE prilikom koriscenja Midi Controlera (sto je i logicno).I sad mi treba neka kartica cisto da mi radi posao tj da krenem malo da zaradjujem $$ sa njom. Sto se tice preamp-a i za mic ,to mi je manje vise bitno.Jer za sad bih se bacio samo na produkciju pesama. Bukvalno treba mi kartica da mi obavi posao dobro i da nema latencije. E sad razumite mene sto ovoliko vas gnjavim.To vam je onaj fazon da za sto manju kintu uzmete sto bolje.Ehh tesko je pocinjati posao sa malo kinte u dzepu
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|