|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#141 |
MAO
|
![]()
dobar burek je uvek bolji od dobrog sexa. Uz ritam Madnessa naročito.
|
![]() |
![]() |
#142 |
Mason
|
![]()
Lepo reko?e jednom davno momci iz grupe "Duo Trio" :
Burekot e remek-delo i vajarsko je delo prirode. ![]()
#143 |
Pro Member
|
![]()
Eto jos jedne "skale vrednosti". Ja naime, vise volim sa sirom, jer od onoga sa mesom uglavnom dobijem gorusicu, mada su mi apetiti malo manji od Vrachevih: ja narucujem oko 600 grama, pa sta se "zafati", kazem prodavacici: daj 'ofrlje, nije ovo apoteka!
Nazalost, danas je dobar burek redak, skoro kao i dobra muzika.... P.S. ovo pisem sa "apotekara" i gledam u monitor od 22 incha, posle onog mog novog, na "jabuci" izgleda kao da kucam u mobilni telefon - pa zakljucujem: covek se lako navikne na lepo i bogato, a mnogo, mnogo teze na ruzno i siromasno, ili sto kazu: toplije leti, nego zimi, pa na to i ispade nasa gorepomenuta diskusija, ciao, odo' u "Mlavu" na skembice u saftu!!
#144 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
#146 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() -Jedna osmina -Jedna četvrtina (standardna mera većine populacije; dobijaju se uredno odrezane 2 osmine) -Pola tepsije (za ljudine) -Tepsija (za kestremne te?ka?e) Moja mera je tri osmine. Dve sa sirom i jedna sa mesom ![]() Mislim... ?ta tu ima na grame? Pa nije u pitanju kokain! Mada... činjenica je da se burek mo?e svrstati u red opijata i da izaziva do?ivotnu zavisnost! Kad je Ingrid Bergman slomila srce Bogartu, on je pio viski... Kad meni skwo slomi srce, ja udjem u burekd?inicu, odeven u crno odelo, sa crnom kravatom, trodnevnom bradom i ne skidajući ?e?ir ka?em: -Dve četvrtine sa mesom i dva jogurta! Prodavac mi ka?e: -Mladiću, nemojte to sebi raditi! ?ivot je takav. Doći će neka druga... Ja se kiselo nasmejem: -Samo vi donesite... and play it, Sam. Play "As Time Goes By"... ![]()
![]() |
#148 |
Pro Member
|
![]()
vi zapeli burek sa mesom pa burek sa mesom
![]() ja vegetarijanac vec skoro 15 godina, valjda sam zato tako odlepio ![]()
#149 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
#150 |
Senior Member
|
![]()
Burek je samo s mesom! (motani,slagani,zvrk,sjeckani sa teletinom - dvostruko skuplji al se isplati)
Sve ostalo su pite! (zeljanice,krompiruse,sirnice, upravo se vracam sa pite s gljivama) To je sve dovelo do toga da sam negdje u Bgd vidio i "burek sa bananom" (ozbiljno) Morao sam... ![]()
"Ja sam rodjen, u cvetu Rolanda..." Last edited by tom; 06-04-2009 at 10:45 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pesma | silicon science | Promocija radova | 25 | 10-10-2009 10:48 PM |
nova pesma:-) | master29 | Promocija radova | 33 | 04-08-2008 12:41 PM |
odlicna POP pesma | DaBear | Razno | 15 | 20-03-2008 06:30 PM |
Eve Pesma!!! | mischel | Promocija radova | 3 | 26-11-2005 03:50 PM |