|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Mason
|
![]()
Isti su kao i ovi naši lopovi ovde... naročito oni koji daju tisućljetnu garanciju na hard disk, milenijumsku na cpu itd...
Bila je meni sumnjiva ta garancija Rode mic-ova, a to što kaže da važi za sveže kupljene mikrofone, laže kao pas! Kako sam ja registrovao relatvno skoro svoj K-2 i dobio mail u kojem me obaveštavaju da je SN prihvaćen i da garancija počinje da teče??? Valjda u malu ne bi trebalo da stoje takve informacije, već obaveštenje da je mic star i ne ispunjava uslove.
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Dear Jan, This is an automatically generated email from www.rodemic.com, confirming registration of your NT2 microphone with serial number B72269. Ja sam to bio dobio kad sam ga bio registrovao. Mislim, ajde kapiram ja pokvarilo se, nego mi je krivo, tada sam taj mikrofon platio 450 E, i za te pare mi je vredeo svake pare, e sad NT2a kosta 280 E, skoro duplo jevtinije, ali poredio sam NT2 i NT2a, to nisu dva ista mikrofona nikako, NT2 je mnogo detaljniji |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
rode ntk | koca | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 12-03-2009 04:31 PM |
Opet ja :D | Arthur | Promocija radova | 9 | 13-11-2007 02:28 AM |
Opet ja! | X-Dreamer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 16-07-2005 08:49 AM |