Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-04-2009, 08:43 AM   #1
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Pokvareni RODE NT2 OPET!

Isti su kao i ovi naši lopovi ovde... naročito oni koji daju tisućljetnu garanciju na hard disk, milenijumsku na cpu itd...

Bila je meni sumnjiva ta garancija Rode mic-ova, a to što kaže da važi za sveže kupljene mikrofone, laže kao pas!
Kako sam ja registrovao relatvno skoro svoj K-2 i dobio mail u kojem me obaveštavaju da je SN prihvaćen i da garancija počinje da teče???
Valjda u malu ne bi trebalo da stoje takve informacije, već obaveštenje da je mic star i ne ispunjava uslove.
Old 06-04-2009, 09:40 AM   #2
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Pokvareni RODE NT2 OPET!

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Isti su kao i ovi na?i lopovi ovde... naročito oni koji daju tisućljetnu garanciju na hard disk, milenijumsku na cpu itd...

Bila je meni sumnjiva ta garancija Rode mic-ova, a to ?to ka?e da va?i za sve?e kupljene mikrofone, la?e kao pas!
Kako sam ja registrovao relatvno skoro svoj K-2 i dobio mail u kojem me obave?tavaju da je SN prihvaćen i da garancija počinje da teče???
Valjda u malu ne bi trebalo da stoje takve informacije, već obave?tenje da je mic star i ne ispunjava uslove.

Dear Jan,

This is an automatically generated email from www.rodemic.com, confirming registration of your NT2 microphone with serial number B72269.

Ja sam to bio dobio kad sam ga bio registrovao.
Mislim, ajde kapiram ja pokvarilo se, nego mi je krivo, tada sam taj mikrofon platio 450 E, i za te pare mi je vredeo svake pare, e sad NT2a kosta 280 E, skoro duplo jevtinije, ali poredio sam NT2 i NT2a, to nisu dva ista mikrofona nikako, NT2 je mnogo detaljniji
Jan is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules