|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#111 |
Pro Member
|
![]()
malo sam se zahebo, zaboravih na tropski bar koji je remek delo! obozavam tu pesmu
![]() ![]() izvinjavam se ![]()
"Ako bismo ukrstili macku i coveka, to bi popravilo coveka, ali bi pokvarilo macku". (Mark Tven) honda - the power of dreams!!!! Last edited by InsaneEyes; 03-04-2009 at 02:08 PM. |
![]() |
![]() |
#112 |
Pro Member
|
![]()
Elem. Kada bih (recimo ja) citao ovaj tread (kao recimo sa strane), i pokusao izvuci neki zkljucak iz ove polemike!
Jedino logicno sto bih mogao da zakljucim (na osnovu vasih postova) je sledece! Vladao je do jaja lik i muzicar, ciji su aranzmani i muzika kurac! Izvinjavam se ali to je sustina vase price! I nije to problem (sta mislite o tome), problem je sto se to stalno provlaci "izmedju redova". A sami redovi su prazni! |
![]() |
![]() |
#113 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() valjda nije problem ![]()
![]() |
#114 |
VIP Member
|
![]()
Bogami, ja ne mislim tako. Ja bih rekao da je Vlado do jaja lik i muzičar čiji su aran?mani i pesme konfekcija. I nije Prvi Maj iz Pirota nego recimo Mura iz Murske Sobote.
#115 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#116 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#117 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() To ?to pominjem MURA konfekciju nije nimalo slučajno. U doba SFRJ sam se snabdevao sakoima i ko?uljama u toj istoj konfekciji. Sada pazarim kinesku robu, po?to je Murska Sobota u EU, a Kina jo? nije. U "modne butike" pak nikada nisam zalazio. Dakle, ne prezirem ja konfekciju kao takvu. Vladu od srca ?elim dve stvari: 1. Da uradi isto ono ?to su Bitlsi uradili na albumu Revolver - da "okrene ćurak naopako" i malo se distancira od konfekcije, a sve zadr?avajući svoju muzikalnost. 2. Da napravi hotel sa najboljim ozvučenjem na Balkanu. Sve to mu ?elim iz potpuno sebičnih razloga - voleo bih da čujem nekog muzikalnog lika koji radi lude stvari, po?to sam se smorio od ludih likova koji nisu dovoljno muzikalni. Lak?e je muzikalnom čoveku da poludi nego ludaku da postane muzikalan, jel' da? A ko mu je kriv ?to je najmuzikalniji pa zato to očekujem ba? od njega. I voleo bih da zajedno sa Vladom, na terasi njegovog hotela, odsviram Gallows Pole (onu verziju Led Zeppelina, ne original) gostima koji večeraju u idiličnoj avgustovskoj noći. Pozvaćemo i Dragoljuba (njega pak znam u glavu), jerbo ta pesma ne mo?e bez bubnjeva. Eto tako, i neću ja vi?e na ovu temu
![]() |
#118 | |
Member
|
![]() Quote:
Da nije Zeljko Joksimovic izdao nesto novo da osvjezimo malo ovaj razgovor? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#119 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() A primećujem da je ba? in ova pljuvačina po Vladu... neukusno je da zaključam temu, a jo? je neukusnije to ?to rade pojedinci iz jebem li ga i ja kojih razloga...
![]() |
#120 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||