|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Slijedeci proizvod ce da im bude cetvorokanalni headphone preamp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
isto sam pomislio ali reko bilo bi previse nisko za SSL obozavaoce.
Mislim da je potrebno vise kanala za headphone preamp,barem isto koliko i behringer.Mada mislim da je behringer nedostizan ,on je Kinezima stari partner a ovima samo zadnjih par godina.Medjutim ustedece dodatno jos koji dinar na stampanju SSL je krace od Behringera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Mason
|
![]()
Vrag odneo šalu... Izgleda da se mora svašta, da bi se izbegla sudbina Amek-a npr
![]() Do duše, Amek je barem u lepom sećanju, a SSL... videćemo...
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
Pa, iskreno, prije bi uzeo bilo koji Amek nego Duality. Za 130 hiljada Eura, Duality je najskuplje smece na kojem sam radio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
A gde si radio ? jel pazario vec neko kod nas? ..
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
Ima studio u Skoplju, bio je neki orchestral session za Amerikance.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
ako nije problem,pricaj zasto je smece ? Pitanje nije provokativno,vec informativno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
VIP Member
|
![]()
Pa, za pocetak, cijeli mikser se napaja preko 3 strujna kabla direkt u zid, nema PSU, sto odma govori koliko je ozbiljna elektronika unutra. Dalje, signal routing je ocajan, jer ima 2 layera, od kojih je jedan input a drugi DAW kontrola (koja je BTW ustvari Mackie HUI, i trazi 8X8 MIDI interfejs, i uzasno je nestabilna), tako da nema klasicni inline koncept, nego takozvano snadji se kako znas i umijes.
Dalje, sama automatizacija i session handling je toliko nezavrsen, da kad pritisnes new session, mozes odma da izadjes i ispalis 2-3 cigara, popijes kafu, pogledas mail, i da sacekas jos 2-3 minuta kad se vratis. Na mikseru starom 3 mjeseca, su vec pojedini moduli poceli da otkazuju, releji da cokcu kao blesavi, i ljudi su vec cekali SSL servisera poslije samo 3 mjeseca. BTW, podrska za Duality i AWS nije ista kao za velike SSL miksere, vise se svodi na "ovaj je bas dosadan, daj da mu to opravimo" Zvuk je...ispravan... I slag na torti su plastificirane stranice na bokovima miksera, kakve ni Mackie ne stavlja, generalni utisak je uzasno jeftin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Tu firmu kako je kupila ona masoncina, za dve godine ima da se trka sa Beringerom, ko ce vise!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
U toj klasi je Behringer nepobediv.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
zvucna karta edirol fa-101 | Kontaktronik | Computer Hardware | 0 | 19-10-2007 09:13 PM |