|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
cemu toliko uzbudjenje oko software-a?
![]() ![]() ![]() da ce da pomogne da se pisu bolje pesme - nece! da ce da pomogne da bolje zvuci produkcija - nece! da ce da bude lakse da se prenose projekti is studija u studio - nece! da ce da postane novi svetski standard - nece! pa cemu onda toliko lozenje..??? eeej! treba odvojiti vreme da se to nauci, pa da se nadju plugovi, pa jel radi / neradi...bagovito...ko ima vremena za to>.? PS ljudima je toliko "alata" danas dostupno (razni softweri i hardweri) a vrlo mali broj njih zna to da koristi i jos manji da radi neku dobru muziku / pise dobre pesme. treba vas sve vratiti u 1980 - bez kompjutera (!!!), bez MIDIja, na 4-kanalne kasetofone..pa da vidimo onda cija baba crnu vunu prede !!
Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear Last edited by DaBear; 02-04-2009 at 06:17 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Bio sam na Sajmu u frankfurtu.
I malo sam cacko po njemu. To su momci radili koji su prije radili u kod Steinberger. i sada ce to presonus komplet preuzeti. Meni se sviidja ima nekoliko zanimljivi detalja. comp i eq rade izvrsno kolko sma mogao cuti na sluhe. Reverb je los i gitarren amp. povrsina je slican logicu. Sve u svu ljep programm za nekoga ko jos neradi na posojecim programmu. Pozz Denis |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Mozes li nam reci nesto vise o midi editoru (piano roll) ukoliko si ga probao?? Nigde nisam mogao da nadjem nesto o midi editing-u .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Oprosti to me nije zanimalo toliko.
pa tako da nisam niti probo. mogu pogledati ili pitati ako nadjem neso ja cu ti javiti. Pozz Denis |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26980 ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() ![]() Sad ozbiljno... da software znaci, i znaci i ne znaci... pa znam da je za "celicenje" bilo raditi na trakasu, itd. ali da je to tako dobro, svi bi danas to radili tako... mislim da bi ti prvi pojeo traku od besa da te neko osudi da to radis na taj nacin danas... Nece gitara zvucati bolje, nece onaj ko ne zna da svira nauciti da svira, ali onaj ko vec poseduje neke vestine, mocice lakse da ih upotrebi... menja se nacin rada, mnoge sitnice ti olaksavaju rad, a to sve utice i na finalni proizvod... tako da ipak i utice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Leb i Sol-Novi Sad | Dexxy | Razno | 27 | 22-11-2006 07:26 PM |
Novi Mix | DaBear | Zoran Vračević - Vrač | 101 | 07-10-2006 11:08 PM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |
Novi SIR v1.005 | puRe | Audio Software | 10 | 13-02-2004 11:27 PM |